Okumuş, Özlenen günlere hep birlikte ulaşacağız!

POLİTİKA 01.03.2024 - 20:32, Güncelleme: 01.03.2024 - 20:32
 

Okumuş, Özlenen günlere hep birlikte ulaşacağız!

Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yürütüyor.

Okumuş, Çarşı Pazar ziyaretlerinin yanı sıra hane ziyaretlerinide büyük önem veriyor. Feyzettin Okumuş, bu kapsamda son olarak Türkoğlu Azerbaycan Geçici Yaşam Merkezindeki haneleri ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Tebessüm eden yüzleri, samimi karşılamaları, güçlü yürekleri ve Devletimize olan güvenleri. Kalıcı konutlar başta olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Devlet-millet el ele yaraları birlikte saracağız. Özlenen günlere hep birlikte ulaşacağız inşallah." ifadelerine yer verdi. 
Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av. Feyzettin Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi çalışmalarını yürütüyor.

Okumuş, Çarşı Pazar ziyaretlerinin yanı sıra hane ziyaretlerinide büyük önem veriyor.

Feyzettin Okumuş, bu kapsamda son olarak Türkoğlu Azerbaycan Geçici Yaşam Merkezindeki haneleri ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Tebessüm eden yüzleri, samimi karşılamaları, güçlü yürekleri ve Devletimize olan güvenleri.

Kalıcı konutlar başta olmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Devlet-millet el ele yaraları birlikte saracağız. Özlenen günlere hep birlikte ulaşacağız inşallah." ifadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.