Okumuş, Muhtarlar en yakın mesai arkadaşlarımız!

AKTÜEL 19.10.2021 - 18:15, Güncelleme: 19.10.2021 - 18:15
 

Okumuş, Muhtarlar en yakın mesai arkadaşlarımız!

Türkoğlu belediyesi tarafından 19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle program düzenlendi.

Programda konuşan Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, “İki asırlık bir geçmişe sahip olan Muhtarlık müessesi, milletin devletine ulaştığı en kısa ve kolay yoldur. Muhtarlık, hizmet merdivenlerinin ilk basamağıdır.”dedi.   Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kurum amirleri, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas Çiftçi ve ilçedeki mahalle muhtarları bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, istişare toplantısı gerçekleştirdi.  
Türkoğlu belediyesi tarafından 19 Ekim muhtarlar günü nedeniyle program düzenlendi.

Programda konuşan Türkoğlu belediye başkanı Osman Okumuş, “İki asırlık bir geçmişe sahip olan Muhtarlık müessesi, milletin devletine ulaştığı en kısa ve kolay yoldur. Muhtarlık, hizmet merdivenlerinin ilk basamağıdır.”dedi.

 

Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, kurum amirleri, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas Çiftçi ve ilçedeki mahalle muhtarları bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.