Okumuş, Kurban Bayramı Paylaşmanın En Lezzetli Halidir!

YEREL HABERLER 21.06.2023 - 20:14, Güncelleme: 21.06.2023 - 20:17
 

Okumuş, Kurban Bayramı Paylaşmanın En Lezzetli Halidir!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kurban Bayramı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak esnaflara ve vatandaşlara bıçak hediye etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kurban Bayramı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak esnaflara ve vatandaşlara bıçak hediye etti. Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda vatandaşın ihtiyacını karşılamaya hazırlan Belediye Başkanı Osman Okumuş, şu açıklamalarda bulundu:  “6 Şubat depremi ile beraber Türkoğlu yaralarını sarmaya devam ediyor. Tabi önümüz iki tane dini bayramdan Kurban Bayramı, meşakkatli bir yol. Yine depremzedelerimizle beraber inşallah kurban bayramını kutlayacağız, bayramlaşacağız. Kurban bayramı öncesi,  bugün hem bayramlaşma vesilesiyle hem de vatandaşlarımıza kurban kesmede kullanılan yaklaşık 5 bin tane  bıçak, önlük ve eldiven gibi hediyeleri Türkoğlu İlçemizde dağıtıyoruz. Tabi zorlu bir süreç,  4 ayı geçen bir süreç oldu.  Gerek muhtarlarımızla, gerek duyarlı STK’larla birlikte mahallelerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 2400 civarında çocuklarımıza bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Yine konteyner kentleri spor tesislerine kurmuştuk.  Hemen yanı başındaki halı sahaları ve yüzme havuzlarını da yine depremzedelerimize bu süreci atlatana kadar ücretsiz olarak enirlerine sunduk. Kalıcı konutlarımız  % 90 oranında başladı. İlk teslimatlar da başladı. Amacımız, Çevre Şehircilik ve TOKİ ile beraber hızlı bir şekilde çalışıp kış gelmeden, havalar soğumadan en azından %50 ‘sinin tamamlayarak, depremzedelerimize verdiğimiz takdirde süreci daha iyi atlatacağımızı düşünüyoruz. Bu vesile ile önümüzdeki hafta  kutlayacağımız kurban bayramı herkese mübarek olsun." 
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kurban Bayramı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak esnaflara ve vatandaşlara bıçak hediye etti.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Kurban Bayramı münasebetiyle her yıl geleneksel olarak esnaflara ve vatandaşlara bıçak hediye etti.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda vatandaşın ihtiyacını karşılamaya hazırlan Belediye Başkanı Osman Okumuş, şu açıklamalarda bulundu: 

“6 Şubat depremi ile beraber Türkoğlu yaralarını sarmaya devam ediyor. Tabi önümüz iki tane dini bayramdan Kurban Bayramı, meşakkatli bir yol. Yine depremzedelerimizle beraber inşallah kurban bayramını kutlayacağız, bayramlaşacağız.

Kurban bayramı öncesi,  bugün hem bayramlaşma vesilesiyle hem de vatandaşlarımıza kurban kesmede kullanılan yaklaşık 5 bin tane  bıçak, önlük ve eldiven gibi hediyeleri Türkoğlu İlçemizde dağıtıyoruz. Tabi zorlu bir süreç,  4 ayı geçen bir süreç oldu. 

Gerek muhtarlarımızla, gerek duyarlı STK’larla birlikte mahallelerimizi ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde 2400 civarında çocuklarımıza bisiklet dağıtımı gerçekleştirdik. Yine konteyner kentleri spor tesislerine kurmuştuk. 

Hemen yanı başındaki halı sahaları ve yüzme havuzlarını da yine depremzedelerimize bu süreci atlatana kadar ücretsiz olarak enirlerine sunduk. Kalıcı konutlarımız  % 90 oranında başladı. İlk teslimatlar da başladı.

Amacımız, Çevre Şehircilik ve TOKİ ile beraber hızlı bir şekilde çalışıp kış gelmeden, havalar soğumadan en azından %50 ‘sinin tamamlayarak, depremzedelerimize verdiğimiz takdirde süreci daha iyi atlatacağımızı düşünüyoruz. Bu vesile ile önümüzdeki hafta  kutlayacağımız kurban bayramı herkese mübarek olsun." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.