Okumuş, “Kendimizi İlçe İçin Vakfettik”

POLİTİKA 15.02.2019 - 12:52, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Okumuş, “Kendimizi İlçe İçin Vakfettik”

Cumhur İttifakı Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında saha çalışmalarını hızlandırdı.

Saha çalışmaları hakkında bilgiler veren ve İlçe halkının 31 Mart’ta istikrarın değişmemesi yönünde bir adım atacağını belirten Başkan Okumuş, “İlçe halkının refahı için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Görevde olduğumuz 5 yılda ilçe için birçok yatırım ve hizmet etme fırsatını yakaladık. Metropol ilçe olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Ben ilçeye daha fazla yatırımın gelmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum. Sorunsuz, gelişen ve değişen Türkoğlu için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizleri geçmişte olduğu gibi farklı etnik gruplarına ayırıp bölemeyecekler. Bizler birleşe birileşe kazanacağız. Ayrıca İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Biz insanlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Ve gönül yalnız gönül vermekle alınır. Biz kendimizi ilçe için vakfettik.”dedi.
Cumhur İttifakı Ak Parti Türkoğlu Belediye Başkan adayı Osman Okumuş, 31 Mart Yerel seçimleri kapsamında saha çalışmalarını hızlandırdı.

Saha çalışmaları hakkında bilgiler veren ve İlçe halkının 31 Mart’ta istikrarın değişmemesi yönünde bir adım atacağını belirten Başkan Okumuş, “İlçe halkının refahı için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz.

Görevde olduğumuz 5 yılda ilçe için birçok yatırım ve hizmet etme fırsatını yakaladık. Metropol ilçe olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Ben ilçeye daha fazla yatırımın gelmesi için istikrarın devam etmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sorunsuz, gelişen ve değişen Türkoğlu için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Bizleri geçmişte olduğu gibi farklı etnik gruplarına ayırıp bölemeyecekler. Bizler birleşe birileşe kazanacağız.

Ayrıca İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır. Biz insanlarımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Ve gönül yalnız gönül vermekle alınır. Biz kendimizi ilçe için vakfettik.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.