Okumuş, “Her şey daha güzel olacak”

01.05.2020 - 19:04, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Okumuş, “Her şey daha güzel olacak”

Başkan Okumuş, yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine kendi eliyle verdi!

Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türk Kızılay Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz ve Türk Kızılay Onikişubat Şube Başkanı Mustafa Evliya ve gönüllüler ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.   “Halkımızın yanındayız”   Ailelere çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu ramazan kolisi bırakıldı. Ziyaretlerin ardından Okumuş, yaptığı açıklamada birlikte her şeyin daha güzel olduğuna dikkat çekti. Her türlü ihtiyaç durumunda vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Okumuş, “Belediye olarak bizler sahadayız ve halkımızın yanınızdayız.     Türk Kızılayımızla ve gönüllü ekiplerimizle bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar dilerim.” dedi.
Başkan Okumuş, yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine kendi eliyle verdi!

Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türk Kızılay Dulkadiroğlu Şube Başkanı Gürcan Gürbüz ve Türk Kızılay Onikişubat Şube Başkanı Mustafa Evliya ve gönüllüler ilçedeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

 

“Halkımızın yanındayız”

 

Ailelere çeşitli gıda malzemelerinin bulunduğu ramazan kolisi bırakıldı. Ziyaretlerin ardından Okumuş, yaptığı açıklamada birlikte her şeyin daha güzel olduğuna dikkat çekti. Her türlü ihtiyaç durumunda vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Okumuş, “Belediye olarak bizler sahadayız ve halkımızın yanınızdayız.

 

 

Türk Kızılayımızla ve gönüllü ekiplerimizle bu zor günlerde halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri birlikte atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize hayırlı ramazanlar dilerim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.