Okumuş, EXPO 2023 Kahramanmaraş'ı ileriye götürecek bir proje!

YEREL HABERLER 24.11.2022 - 20:50, Güncelleme: 24.11.2022 - 20:52
 

Okumuş, EXPO 2023 Kahramanmaraş'ı ileriye götürecek bir proje!

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’ı ilelebet ileriye götürecek önemli bir proje olduğunu dile getirdi.

Başkan Okumuş, “Hanefi Mahçiçek, her zaman söylüyorum, Devlet Planlama Teşkilatı’ndan gelen bir belediye başkanı olarak şehrimize muhteşem bir eser bırakıyor. Nisan ayında açılışını bizzat Cumhurbaşkanımızın yapacağı EXPO 2023’e ev sahipliği yapacak. Dehşet bir proje olduğunu gördüm. EXPO alanında Türkoğlu Belediyemize tahsis edeceği yeri görme imkanı bulduk. Nisan ayına kadar inşallah Türkoğlu ilçemizin yerini yapacağız. Güzel bir proje, ilelebet Kahramanmaraş ileriye götürecek bir proje. Hanefi Mahçiçek başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş EXPO 2023’ün Kahramanmaraş’ı ilelebet ileriye götürecek önemli bir proje olduğunu dile getirdi.

Başkan Okumuş, “Hanefi Mahçiçek, her zaman söylüyorum, Devlet Planlama Teşkilatı’ndan gelen bir belediye başkanı olarak şehrimize muhteşem bir eser bırakıyor. Nisan ayında açılışını bizzat Cumhurbaşkanımızın yapacağı EXPO 2023’e ev sahipliği yapacak.

Dehşet bir proje olduğunu gördüm. EXPO alanında Türkoğlu Belediyemize tahsis edeceği yeri görme imkanı bulduk.

Nisan ayına kadar inşallah Türkoğlu ilçemizin yerini yapacağız. Güzel bir proje, ilelebet Kahramanmaraş ileriye götürecek bir proje. Hanefi Mahçiçek başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.