Okumuş, Belediyecilik gönül işi!

POLİTİKA 17.02.2024 - 13:54, Güncelleme: 17.02.2024 - 13:54
 

Okumuş, Belediyecilik gönül işi!

Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av.Feyzettin Okumuş, ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Okumuş, " Tevazu, gayret ve samimiyet ile; Hemşehrilerimizi ziyaret etmeye, hemhal olmaya devam ediyoruz."dedi. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Belediyecilik gönül işi; Büyüdüğün topraklara hizmet etmek için önce işini sevmek, insana dokunmak ve en önemlisi ise vatandaşlarımızın hayır dualarıyla beslenmektir. AK Parti İlçe Başkanımız Hayrullah Koz ve teşkilat üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledik. Ev toplantılarıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.  
Cumhur İttifakı Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Av.Feyzettin Okumuş, ev toplantıları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Okumuş, " Tevazu, gayret ve samimiyet ile; Hemşehrilerimizi ziyaret etmeye, hemhal olmaya devam ediyoruz."dedi.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Okumuş, "Belediyecilik gönül işi; Büyüdüğün topraklara hizmet etmek için önce işini sevmek, insana dokunmak ve en önemlisi ise vatandaşlarımızın hayır dualarıyla beslenmektir.

AK Parti İlçe Başkanımız Hayrullah Koz ve teşkilat üyelerimizle birlikte esnaflarımızı ziyaret ederek hayırlı, bol ve bereketli kazançlar diledik.

Ev toplantılarıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bize bu süreçte desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verdi.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.