Okul kantinlerinde yeni dönem!

EKONOMİ 02.09.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Okul kantinlerinde yeni dönem!

Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve kantinciler odası önderliğinde gerçekleştirilen proje ile artık kantinlerde kartlı sisteme geçileceği duyuruldu.

Yeni eğitim öğretim dönemde öğrenciler, kantin alışverişlerini nakit para yerine kart ile yapacak. Aileler ise bu kartlara istedikleri kadar para yükleyebilecekleri gibi bu kartlara günlük harcama limiti de belirleyebilecek.      Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonu’nda yapılan programda konuşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şeref Özsoy,“Kart sayesinde veliler sağlıksız yiyecekler konusunda endişe yaşamayacaklar. Hem para olayını ortadan kaldıracağız hem de teması ortadan kaldıracağız” dedi.   “Hep beraber koronavirüse yeneceğiz”   Okulların sokaklardan daha sağlıklı olduğuna dikkat çeken Başkan Özsoy şunları söyledi: “Anlaşma sağlanırsa artık çocuklarımıza kart yaptıracağız kartlı olarak temassız şekilde 10-20-30 lira gibi para yükleyerekten alışveriş yapacaklar. Üstelik bu kart sayesinde veliler sağlıksız yiyecekler konusunda endişe yaşamayacaklar. Hem para olayını ortadan kaldıracağız hem de teması ortadan kaldıracağız. Kantinlerimiz dışarıdan sağlıklıdır.     Kantinde çalışanlarımız ve kantin çalıştıran değerli üyelerimiz kendi çocuğunun yemediğini hiçbir çocuğu yedirmez. Çünkü çocukların hepsini kendi çocuklarımız olarak görüyoruz ve bizim yemediğimizi de kimseye yedirmeyiz. Çocuklarımızı okullara göndersinler çünkü eğitim şart eğitimsiz bir toplum cahil bir topluluktur. Ben bazı üyelerimden duyuyorum çocuğumu okula göndermeyeceğim gibi şeyler. Okullar sağlıklıdır, güzeldir hep beraber bu koronavirüse yeneceğiz.”
Kahramanmaraş Bakkallar, Bayiler, Şekerciler ve kantinciler odası önderliğinde gerçekleştirilen proje ile artık kantinlerde kartlı sisteme geçileceği duyuruldu.

Yeni eğitim öğretim dönemde öğrenciler, kantin alışverişlerini nakit para yerine kart ile yapacak. Aileler ise bu kartlara istedikleri kadar para yükleyebilecekleri gibi bu kartlara günlük harcama limiti de belirleyebilecek. 

 

 


Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odası Toplantı Salonu’nda yapılan programda konuşan Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Şeref Özsoy,“Kart sayesinde veliler sağlıksız yiyecekler konusunda endişe yaşamayacaklar. Hem para olayını ortadan kaldıracağız hem de teması ortadan kaldıracağız” dedi.

 


“Hep beraber koronavirüse yeneceğiz”

 

Okulların sokaklardan daha sağlıklı olduğuna dikkat çeken Başkan Özsoy şunları söyledi: “Anlaşma sağlanırsa artık çocuklarımıza kart yaptıracağız kartlı olarak temassız şekilde 10-20-30 lira gibi para yükleyerekten alışveriş yapacaklar. Üstelik bu kart sayesinde veliler sağlıksız yiyecekler konusunda endişe yaşamayacaklar. Hem para olayını ortadan kaldıracağız hem de teması ortadan kaldıracağız. Kantinlerimiz dışarıdan sağlıklıdır.

 

 

Kantinde çalışanlarımız ve kantin çalıştıran değerli üyelerimiz kendi çocuğunun yemediğini hiçbir çocuğu yedirmez. Çünkü çocukların hepsini kendi çocuklarımız olarak görüyoruz ve bizim yemediğimizi de kimseye yedirmeyiz. Çocuklarımızı okullara göndersinler çünkü eğitim şart eğitimsiz bir toplum cahil bir topluluktur. Ben bazı üyelerimden duyuyorum çocuğumu okula göndermeyeceğim gibi şeyler. Okullar sağlıklıdır, güzeldir hep beraber bu koronavirüse yeneceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.