Öksüz, Toplumsal yaşamda önce bütünü düşünmeliyiz!

EKONOMİ 01.06.2022 - 17:38, Güncelleme: 01.06.2022 - 17:38
 

Öksüz, Toplumsal yaşamda önce bütünü düşünmeliyiz!

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 41. Olağan Toplantısını yaptı.KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Mayıs ayı faaliyetleri ve ekonomik gelişmelere ilişkin görüşmeler yapıldı.

Toplantıda, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, Meclis gündemini okuyarak oylanması gereken hususları Meclis üyelerinin onayına sundu. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun Şahin Balcıoğlu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Almanya programında eşlik etmesinden dolayı Yönetim Kuruluadına faaliyetler ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgilendirme sunumunu Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Tanrıverdi yaptı. KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, toplantının açılış konuşmasını yaptı. Ekim-Kasım aylarında yapılacak Oda seçimleri hakkında konuşan Öksüz, “Toplumsal yaşamda önce bütünü düşünmeliyiz. Ben değil, biz diyelim. Başka türlü bir noktaya ulaşamayız.” dedi. İş dünyasında ortaklık kültürüne de değinen Öksüz, “Maalesef çok değerli şirketlerimiz kişisel kaprislerle, menfaat kovalamalarıyla battı. Ticaret ve Sanayi Odamızda da bu dönemden sonrasına kafa yormamız lazım. Kadrolarımızın gençleşmesinden yanayım. Hep ileriyi düşünmeliyiz. Şirketlerimizde, Odamızda yarını düşünerek bu kurumları emin ellere bırakmaksak boşuna emek vermiş oluruz. Bunlar bir noktada milletin malı. Ama hala bu ülkede öyle bir fren var ki yatırımcı için bu zihniyetin değişmesi lazım. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte Almanya ziyaretinde olduğu için toplantıya katılamayan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu Meclise videolu bir mesaj gönderdi. Balcıoğlu mesajında şöyle konuştu: “Bugün aralarında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da bulunduğu 5 kişilik bir heyetle Almanya’ya davet edildim. Bu sebeple bugün toplantıda sizlerle beraber olamayacağım. Gönlümün sizinle birlikte olduğunun bilinmesini istedim. Toplantının hayırlara vesile olmasını diler, hepinize saygılar sunarım.”
Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Meclisi 41. Olağan Toplantısını yaptı.KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, Mayıs ayı faaliyetleri ve ekonomik gelişmelere ilişkin görüşmeler yapıldı.

Toplantıda, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, Meclis gündemini okuyarak oylanması gereken hususları Meclis üyelerinin onayına sundu. Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu’nun Şahin Balcıoğlu’nun Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Almanya programında eşlik etmesinden dolayı Yönetim Kuruluadına faaliyetler ve ekonomik gelişmeler hakkında bilgilendirme sunumunu Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Tanrıverdi yaptı.

KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, toplantının açılış konuşmasını yaptı. Ekim-Kasım aylarında yapılacak Oda seçimleri hakkında konuşan Öksüz, “Toplumsal yaşamda önce bütünü düşünmeliyiz. Ben değil, biz diyelim. Başka türlü bir noktaya ulaşamayız.” dedi. İş dünyasında ortaklık kültürüne de değinen Öksüz, “Maalesef çok değerli şirketlerimiz kişisel kaprislerle, menfaat kovalamalarıyla battı. Ticaret ve Sanayi Odamızda da bu dönemden sonrasına kafa yormamız lazım. Kadrolarımızın gençleşmesinden yanayım. Hep ileriyi düşünmeliyiz. Şirketlerimizde, Odamızda yarını düşünerek bu kurumları emin ellere bırakmaksak boşuna emek vermiş oluruz. Bunlar bir noktada milletin malı. Ama hala bu ülkede öyle bir fren var ki yatırımcı için bu zihniyetin değişmesi lazım.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile birlikte Almanya ziyaretinde olduğu için toplantıya katılamayan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu Meclise videolu bir mesaj gönderdi. Balcıoğlu mesajında şöyle konuştu: “Bugün aralarında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın da bulunduğu 5 kişilik bir heyetle Almanya’ya davet edildim. Bu sebeple bugün toplantıda sizlerle beraber olamayacağım. Gönlümün sizinle birlikte olduğunun bilinmesini istedim. Toplantının hayırlara vesile olmasını diler, hepinize saygılar sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.