Öksürüğe ne iyi geliyor? İşte en etkili doğal çözüm!

SAĞLIK 23.11.2022 - 21:53, Güncelleme: 23.11.2022 - 21:53
 

Öksürüğe ne iyi geliyor? İşte en etkili doğal çözüm!

Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurgulanıyor.

Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebilecek düzeye çıkan öksürük krizlerini isterseniz hemen kesebilirsiniz. Ancak uzmanlar 1 aydan fazla uzun süren öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurguluyor. Hastalık öncesi boğazınızda gıcıklık hisse varsa, hemen bu karışımı yapabilirsiniz. Bir fincan sıcak suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı sirke, bir tutam tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar da limonun suyunu koyup hemen tüketin. Karışımın 1 saat içerisinde göstereceği belirtiliyor.  
Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurgulanıyor.

Soğuk havalarda en çok konuşulan durumların başında geçmek bilmeyen öksürük ve gıcıklık hissi bulunuyor. Günlük hayatı olumsuz olarak etkileyebilecek düzeye çıkan öksürük krizlerini isterseniz hemen kesebilirsiniz.

Ancak uzmanlar 1 aydan fazla uzun süren öksürük krizlerinin tehlikeli olduğunu vurguluyor.

Hastalık öncesi boğazınızda gıcıklık hisse varsa, hemen bu karışımı yapabilirsiniz. Bir fincan sıcak suyun içerisine 2 yemek kaşığı bal, 2 yemek kaşığı sirke, bir tutam tarçın ve 2 yemek kaşığı kadar da limonun suyunu koyup hemen tüketin. Karışımın 1 saat içerisinde göstereceği belirtiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.