Okay, Vatandaşları Çevre Temizliği Konusunda Uyardı!

13.09.2019 - 12:40, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Okay, Vatandaşları Çevre Temizliği Konusunda Uyardı!

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri Gençosman Mahallesi 30003’ncü sokakta bulunan boş alanı temizleyerek uyarıcı levhalar astı.

İlçe sınırlarında bulunan boş alanları düzenli olarak temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Gençosman mahallesinde bulunan boş alanları temizleyerek uyarıcı levhalar astı. Vatandaşların hayvansal atıklarla kirlettiği alanları özenli bir şekilde temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, vatandaşların aynı alanları kirletmemesi için de uyarılarda bulundu. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha hassas davranmasını rica etti. Boş alanların çöplük olarak değerlendirilmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Okay, bu konuda belirledikleri yerlerin kullanılmasını tavsiye etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Ekipleri Gençosman Mahallesi 30003’ncü sokakta bulunan boş alanı temizleyerek uyarıcı levhalar astı.

İlçe sınırlarında bulunan boş alanları düzenli olarak temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Gençosman mahallesinde bulunan boş alanları temizleyerek uyarıcı levhalar astı. Vatandaşların hayvansal atıklarla kirlettiği alanları özenli bir şekilde temizleyen Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, vatandaşların aynı alanları kirletmemesi için de uyarılarda bulundu.


Konuyla ilgili değerlendirme yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşların çevre temizliği konusunda daha hassas davranmasını rica etti. Boş alanların çöplük olarak değerlendirilmemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Okay, bu konuda belirledikleri yerlerin kullanılmasını tavsiye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.