Okay, ilçemizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz!

YEREL HABERLER 26.01.2023 - 19:41, Güncelleme: 26.01.2023 - 19:41
 

Okay, ilçemizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kanuni mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek ilçesine kazandırdığı projeleri anlattı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Okay,  “İlçemizin ihtiyaç duyduğu her hizmeti yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi.  Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mahalle ziyaretleri kapsamında Kanuni mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Okay, ortaya koydukları projeleri de anlattı. Dulkadiroğlu’nun değiştiğine ve dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Okay, yeni projelerle bu değişim ve dönüşümün devam edeceğini söyledi.   
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kanuni mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek ilçesine kazandırdığı projeleri anlattı.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Başkan Okay,  “İlçemizin ihtiyaç duyduğu her hizmeti yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Sizlerle birlikte ilçemizi değiştirmeye ve dönüştürmeye devam edeceğiz” dedi. 

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mahalle ziyaretleri kapsamında Kanuni mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Okay, ortaya koydukları projeleri de anlattı.

Dulkadiroğlu’nun değiştiğine ve dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Okay, yeni projelerle bu değişim ve dönüşümün devam edeceğini söyledi. 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.