Okay, Germanicia Kahramanmaraş İçin Büyük Bir Hazinedir!

YEREL HABERLER 18.01.2023 - 17:45, Güncelleme: 18.01.2023 - 17:45
 

Okay, Germanicia Kahramanmaraş İçin Büyük Bir Hazinedir!

Başkan Okay, Germanicia Antik Kenti kalıntılarının gün yüzüne çıkarılması adına şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan ve 3 mahalleyi kapsayan Germanicia Antik Kenti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Bu konuyu sık sık dile getireceğini ifade eden Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çeşitli çalışmalar yaptığını ifade etti.  Germanicia Antik Kenti’nin büyük bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu değerin ortaya çıkarılarak turizme kazandırılmasının Kahramanmaraş’ın gelişmesine ve kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacağını söyledi.  Bölgenin büyük bir turizm potansiyeli olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu potansiyelden Kahramanmaraş’ın da istifade edebileceğini anlattı. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak turizmin gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, “Bölgemizin zenginliklerini gün yüzüne çıkarma adına çaba harcıyoruz. Tarihi ve kültürel değerlerimiz bu zenginliklerin başında gelmektedir. Bu noktada önemli çalışmalar yapıyoruz. Yapılması gereken en önemli çalışmalardan bir tanesiGermanicia Antik Kenti’nin gün yüzüne çıkarılmasıdır. Bu noktada Dulkadiroğlu Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar yaptık. Ancak bizim bu çalışmalarımız tavsiye niteliğindedir. Mevcut çalışma ile bu değerin ortaya çıkması çok pahalı ve mağduriyetler oluşturmaktadır. Daha verimli ve vatandaşın da istifade edeceği önerilerimiz var.”
Başkan Okay, Germanicia Antik Kenti kalıntılarının gün yüzüne çıkarılması adına şehrin tüm dinamiklerinin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan ve 3 mahalleyi kapsayan Germanicia Antik Kenti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Bu konuyu sık sık dile getireceğini ifade eden Başkan Okay, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin çeşitli çalışmalar yaptığını ifade etti. 

Germanicia Antik Kenti’nin büyük bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu değerin ortaya çıkarılarak turizme kazandırılmasının Kahramanmaraş’ın gelişmesine ve kalkınmasına çok büyük katkı sağlayacağını söyledi. 

Bölgenin büyük bir turizm potansiyeli olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu potansiyelden Kahramanmaraş’ın da istifade edebileceğini anlattı. Dulkadiroğlu Belediyesi olarak turizmin gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Okay, “Bölgemizin zenginliklerini gün yüzüne çıkarma adına çaba harcıyoruz. Tarihi ve kültürel değerlerimiz bu zenginliklerin başında gelmektedir. Bu noktada önemli çalışmalar yapıyoruz.

Yapılması gereken en önemli çalışmalardan bir tanesiGermanicia Antik Kenti’nin gün yüzüne çıkarılmasıdır. Bu noktada Dulkadiroğlu Belediyesi olarak çeşitli çalışmalar yaptık. Ancak bizim bu çalışmalarımız tavsiye niteliğindedir. Mevcut çalışma ile bu değerin ortaya çıkması çok pahalı ve mağduriyetler oluşturmaktadır. Daha verimli ve vatandaşın da istifade edeceği önerilerimiz var.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.