Okay, asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor!

YEREL HABERLER 15.11.2022 - 18:58, Güncelleme: 15.11.2022 - 18:58
 

Okay, asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor!

Dulkadiroğlu Belediyesi, zorlu kış şartları öncesinde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Son olarak Osmanbey mahallesinde çalışan ekipler, muhtelif sokaklarda asfalt çalışmasının devam ettiğini bildirdi.  Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zorlu kış şartları öncesinde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçenin dört bir yanında asfalt ve alt yapı çalışması yapan ekipler, Osmanbey mahallesinde bulunan muhtelif sokaklarda başlattığı çalışmayı sürdürüyor. Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi.  
Dulkadiroğlu Belediyesi, zorlu kış şartları öncesinde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Son olarak Osmanbey mahallesinde çalışan ekipler, muhtelif sokaklarda asfalt çalışmasının devam ettiğini bildirdi. 

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, zorlu kış şartları öncesinde asfalt çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İlçenin dört bir yanında asfalt ve alt yapı çalışması yapan ekipler, Osmanbey mahallesinde bulunan muhtelif sokaklarda başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, asfalt çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğinin altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.