Okan Buruk yeni hedefini açıkladı!

SPOR 17.07.2023 - 22:07, Güncelleme: 17.07.2023 - 22:07
 

Okan Buruk yeni hedefini açıkladı!

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı. işte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı. işte detaylar... Buruk , "Biz Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyoruz, oyuncularım çok istiyor. Galatasaray'ın genlerinde olan bir durum bu. Amacımız tekrar bu seviyeye gelebilmek" dedi. Okan Buruk , "Bu sene geçen seneye göre daha hızlı yol almamız gereken bir sene çünkü Şampiyonlar Ligi ön elememiz var. Tatil süresi de daha hızlı oldu ve oyuncular hızlı bir şekilde oynamaya başladı. Yarın oynayacağımız maç bizim için daha etkili olacak. Oyuncuları mental olarak hazırlamak önemliydi. Bunu hazırlık maçlarında gördüm. Bu sene Türkiye Ligi'nin dışında Şampiyonlar Ligi'nde de olmak istiyoruz. Kafa olarak da fizik olarak da buna hazırız" ifadelerine yer verdi.   
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı. işte detaylar...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk yeni sezon öncesi önemli açıklamalar yaptı. işte detaylar...

Buruk , "Biz Şampiyonlar Ligi'ni çok istiyoruz, oyuncularım çok istiyor. Galatasaray'ın genlerinde olan bir durum bu. Amacımız tekrar bu seviyeye gelebilmek" dedi.

Okan Buruk , "Bu sene geçen seneye göre daha hızlı yol almamız gereken bir sene çünkü Şampiyonlar Ligi ön elememiz var. Tatil süresi de daha hızlı oldu ve oyuncular hızlı bir şekilde oynamaya başladı. Yarın oynayacağımız maç bizim için daha etkili olacak.

Oyuncuları mental olarak hazırlamak önemliydi. Bunu hazırlık maçlarında gördüm. Bu sene Türkiye Ligi'nin dışında Şampiyonlar Ligi'nde de olmak istiyoruz. Kafa olarak da fizik olarak da buna hazırız" ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.