Okan Buruk, Hücum anlamında iyi işler yaptık!

SPOR 17.09.2023 - 13:02, Güncelleme: 17.09.2023 - 13:02
 

Okan Buruk, Hücum anlamında iyi işler yaptık!

Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 mağlup etti. karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray  Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 mağlup etti. karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Buruk, "Son üç maç 9 gol attık. Bu bizim için önemli. Hiç gol yememiştik. Bugün iki gol yedik. Kalenin içine giren gollerde yine bizim dokunuşumuz var. Olumlu olan ofansif gücümüzü artırmak." dedi. İşte Okan Buruk'un o açıklaması:  “3-2’den sonra oyuna hamlelerimizi yaptık. Defansif anlamda biraz daha dikkatli oynadık. Oyunun devamında dördüncü golü bulduk. Yeni oyuncularımız süre aldı. Hakim ilk defa oynadı. Bence olumlu işler yaptı. Hem taraftarın ona verdiği destek hem takım arkadaşlarının desteği, verdiği katkıyla olumlu bir sinyal verdi. Bunu antrenmanda bana vermişti. Beklediğim bir şeydi. Ndombele’yi ilk defa kullandık. O da kazandığı toplarla  oyun içerisinde olumlu işler yaptı. İlk yarıdaki oyun bizim için daha iyi bir oyundu. Bu oyunu önümüzdeki maçlarda devam ettirmeye çalışacağız. Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Milli maç dönüşleri zordur. Bugün çok konsantreydiler. Özellikle ilk yarıda maçı bitirmiş olduk. İkinci yarıda rakip ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi. Orada da zaman zaman zorluklar yaşadık.  Kerem (Aktürkoğlu) geçen sene ligin ilk haftalarında istemediği şeyler görse de ligin devamında, geçen hafta Gaziantep maçında gösterdiği performansla gol ve asist yaptı. Bugün de önemli başarıya imza attı. Bizim için önemli bir oyuncu. Kerem sahanın en iyilerinden biriydi. Taraftar da onu alkışlayarak uğurladı. Dries’in ilk yarıdaki hareketliliğiyle yarattığı pozisyonlar vardı. Hücum anlamında iyi işler yaptık. Dört gol attık. İnşallah buna devam edeceğiz.”  
Galatasaray Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 mağlup etti. karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Galatasaray  Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Yılport Samsunspor’u 4-2 mağlup etti. karşılaşma sonrası Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu.

Buruk, "Son üç maç 9 gol attık. Bu bizim için önemli. Hiç gol yememiştik. Bugün iki gol yedik. Kalenin içine giren gollerde yine bizim dokunuşumuz var. Olumlu olan ofansif gücümüzü artırmak." dedi.

İşte Okan Buruk'un o açıklaması: 

“3-2’den sonra oyuna hamlelerimizi yaptık. Defansif anlamda biraz daha dikkatli oynadık. Oyunun devamında dördüncü golü bulduk. Yeni oyuncularımız süre aldı. Hakim ilk defa oynadı. Bence olumlu işler yaptı. Hem taraftarın ona verdiği destek hem takım arkadaşlarının desteği, verdiği katkıyla olumlu bir sinyal verdi. Bunu antrenmanda bana vermişti. Beklediğim bir şeydi.

Ndombele’yi ilk defa kullandık. O da kazandığı toplarla  oyun içerisinde olumlu işler yaptı. İlk yarıdaki oyun bizim için daha iyi bir oyundu. Bu oyunu önümüzdeki maçlarda devam ettirmeye çalışacağız.

Oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Milli maç dönüşleri zordur. Bugün çok konsantreydiler. Özellikle ilk yarıda maçı bitirmiş olduk. İkinci yarıda rakip ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdi. Orada da zaman zaman zorluklar yaşadık. 

Kerem (Aktürkoğlu) geçen sene ligin ilk haftalarında istemediği şeyler görse de ligin devamında, geçen hafta Gaziantep maçında gösterdiği performansla gol ve asist yaptı. Bugün de önemli başarıya imza attı. Bizim için önemli bir oyuncu.

Kerem sahanın en iyilerinden biriydi. Taraftar da onu alkışlayarak uğurladı. Dries’in ilk yarıdaki hareketliliğiyle yarattığı pozisyonlar vardı. Hücum anlamında iyi işler yaptık. Dört gol attık. İnşallah buna devam edeceğiz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.