Öğüt, Siyasetin gölgesinde deprem yine unutuldu!

GÜNDEM 28.04.2023 - 10:09, Güncelleme: 28.04.2023 - 10:09
 

Öğüt, Siyasetin gölgesinde deprem yine unutuldu!

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, “Ülkemizde siyaset depremden önce geldiği için Siyaset her şeyden önemli olduğu için depremi unutturdu.”dedi.

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Öğüt, depremin siyasetin gölgesinde kaldığından dert yandı. İşte yer bilimci Öğüt’ün o açıklamaları,  “Siyasetin gölgesinde deprem yine ve yeniden unutuldu, 50 bin’den fazla can kaybettik. 13 milyon vatandaşımız etkilendi, 11 il yıkıma uğradı. Başka bir ülkede olsa yıllarca gündemde kalır sorunlar ve problemlere çözüm aranırdı. Nitekim ülkemizde siyaset deprem önce geldiği için Siyâset her şeyden önemli olduğu için depremi unutturdu. Deprem bölgesindeki halk ne yapıyor ne ediyor depremden etkilenen vatandaşlar şuan ne durumdalar açıkçası hiç gündeme gelmiyor neredeyse hiç konuşulmuyor, Sadece deprem bölgesi değil depremzedelerde unutuldu. Yine deprem olsa en fazla 1 ay konuşulur sonra her zamanki gibi yine unutulur yazık gerçekten.”  
Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, “Ülkemizde siyaset depremden önce geldiği için Siyaset her şeyden önemli olduğu için depremi unutturdu.”dedi.

Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Öğüt, depremin siyasetin gölgesinde kaldığından dert yandı.

İşte yer bilimci Öğüt’ün o açıklamaları, 

“Siyasetin gölgesinde deprem yine ve yeniden unutuldu, 50 bin’den fazla can kaybettik. 13 milyon vatandaşımız etkilendi, 11 il yıkıma uğradı. Başka bir ülkede olsa yıllarca gündemde kalır sorunlar ve problemlere çözüm aranırdı. Nitekim ülkemizde siyaset deprem önce geldiği için Siyâset her şeyden önemli olduğu için depremi unutturdu.

Deprem bölgesindeki halk ne yapıyor ne ediyor depremden etkilenen vatandaşlar şuan ne durumdalar açıkçası hiç gündeme gelmiyor neredeyse hiç konuşulmuyor, Sadece deprem bölgesi değil depremzedelerde unutuldu. Yine deprem olsa en fazla 1 ay konuşulur sonra her zamanki gibi yine unutulur yazık gerçekten.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.