Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz ve limitsiz internet!

AKTÜEL 10.03.2023 - 13:26, Güncelleme: 10.03.2023 - 13:26
 

Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz ve limitsiz internet!

Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz ve limitsiz internet imkanı sağlayan kampanya TurkNet tarafından duyuruldu. İşte detaylar…

TurkNet, öğrencilere ve öğretmenlere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde, TurkNet'e yeni abone olan öğretmenler ve üniversite öğrencileri, 1 ay ücretsiz internet hizmetinden yararlanabiliyor. Kampanyaya katılanlar, TurkNet'i taahhütsüz ve sınırsız olarak kullanabilecek ve bu kampanya sayesinde 1 ay ücretsiz internet fırsatını yakalamış olacaklar. TurkNet Öğretmen kampanyasından faydalanmak için, online abonelik oluştururken ilgili alana indirim kodunu yapıştırmak yeterli oluyor. Bu kod, TurkNet Öğretmen kampanyası sayfasından temin edilirken, telefon ile abone olmak isterseniz, 0850 288 80 81 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisine kodu söylemeniz yeterli oluyor. Kampanyadan yararlanmak için öğretmenlerin herhangi bir seviye veya alan koşulu bulunmazken, kampanyadan yararlanmak için, resmi bir evrakla öğretmen olduğunuzu beyan etmeniz yeterli oluyor.  
Öğretmen ve öğrencilere ücretsiz ve limitsiz internet imkanı sağlayan kampanya TurkNet tarafından duyuruldu. İşte detaylar…

TurkNet, öğrencilere ve öğretmenlere özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya sayesinde, TurkNet'e yeni abone olan öğretmenler ve üniversite öğrencileri, 1 ay ücretsiz internet hizmetinden yararlanabiliyor.

Kampanyaya katılanlar, TurkNet'i taahhütsüz ve sınırsız olarak kullanabilecek ve bu kampanya sayesinde 1 ay ücretsiz internet fırsatını yakalamış olacaklar.

TurkNet Öğretmen kampanyasından faydalanmak için, online abonelik oluştururken ilgili alana indirim kodunu yapıştırmak yeterli oluyor. Bu kod, TurkNet Öğretmen kampanyası sayfasından temin edilirken, telefon ile abone olmak isterseniz, 0850 288 80 81 numaralı telefonu arayarak müşteri temsilcisine kodu söylemeniz yeterli oluyor.

Kampanyadan yararlanmak için öğretmenlerin herhangi bir seviye veya alan koşulu bulunmazken, kampanyadan yararlanmak için, resmi bir evrakla öğretmen olduğunuzu beyan etmeniz yeterli oluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.