Öğrencilere 1.611 TL yardım yapılıyor!

EKONOMİ 20.10.2022 - 18:05, Güncelleme: 20.10.2022 - 18:05
 

Öğrencilere 1.611 TL yardım yapılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek adı altında SED ödemeleri yapıyor. Son olarak yapılan açıklamada bakanlık Ekim ayında 349 milyon 452 bin TL ödendiğini açıkladı.

Destek ödemesi başvurusu e-Devlet üzerinden yapılacak. e-Devlet sistemine T.C. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na yönlendirecek sayfaya erişim yapılması gerekli. Sonrasında ‘sosyal ve ekonomik destek hizmeti ön başvurusu’ kısmına tıklanılmalı. Sağ üstte yer alan ‘yeni başvuru’ kısmında çıkan form doldurulmalı ve onaylanmalı. Konuya ilişkin Bakan Derya Yanık şu açıklamayı yaptı: “İhtiyaç sahibi ailelerimize çocukları için ekim ayında toplam 349 milyon 452 bin lira tutarında SED ödemesi yaptık. Çocuklarımızın sosyal açıdan gelişimlerine de önem veriyoruz. SED hizmetinden yararlanan çocuklarımız için sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyerek onların sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz”  
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal ve Ekonomik Destek adı altında SED ödemeleri yapıyor. Son olarak yapılan açıklamada bakanlık Ekim ayında 349 milyon 452 bin TL ödendiğini açıkladı.

Destek ödemesi başvurusu e-Devlet üzerinden yapılacak. e-Devlet sistemine T.C. Kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na yönlendirecek sayfaya erişim yapılması gerekli.

Sonrasında ‘sosyal ve ekonomik destek hizmeti ön başvurusu’ kısmına tıklanılmalı. Sağ üstte yer alan ‘yeni başvuru’ kısmında çıkan form doldurulmalı ve onaylanmalı.

Konuya ilişkin Bakan Derya Yanık şu açıklamayı yaptı:

“İhtiyaç sahibi ailelerimize çocukları için ekim ayında toplam 349 milyon 452 bin lira tutarında SED ödemesi yaptık. Çocuklarımızın sosyal açıdan gelişimlerine de önem veriyoruz. SED hizmetinden yararlanan çocuklarımız için sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenleyerek onların sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.