Öçal’dan peş peşe müjde!

31.08.2020 - 22:46, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Öçal’dan peş peşe müjde!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, sosyal medya hesabından peş peşe müjdeler verdi.

Öçal, “Yoğun çabamız ve ısrarımız sonuç verdi, her şeyin en iyisine layık Kahramanmaraş’ımıza peş peşe müjdeler.”dedi   İşte Öçal’ın o paylaşımı: “Son 20.000(yirmi bin) öğretmen atamasında en çok pay alan Kahramanmaraş'ımıza 888 kişilik kontenjan verildi.Şehrimize yarın ataması yapılacak olan eğitim neferlerimize görevlerinde başarılar dileyerek, şimdiden hoş geldiniz diyorum. Kahramanmaraş'ımız son yılların en fazla öğretmen ataması yapılan ili olmuştur. Bakanlığımıza, Sayın Bakanımız Mahir Ünal' a ve milletvekillerimize can-ı gönülden teşekkür ederim.”
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, sosyal medya hesabından peş peşe müjdeler verdi.

Öçal, “Yoğun çabamız ve ısrarımız sonuç verdi, her şeyin en iyisine layık Kahramanmaraş’ımıza peş peşe müjdeler.”dedi

 

İşte Öçal’ın o paylaşımı: “Son 20.000(yirmi bin) öğretmen atamasında en çok pay alan Kahramanmaraş'ımıza 888 kişilik kontenjan verildi.Şehrimize yarın ataması yapılacak olan eğitim neferlerimize görevlerinde başarılar dileyerek, şimdiden hoş geldiniz diyorum. Kahramanmaraş'ımız son yılların en fazla öğretmen ataması yapılan ili olmuştur. Bakanlığımıza, Sayın Bakanımız Mahir Ünal' a ve milletvekillerimize can-ı gönülden teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.