Öçal’dan dolu dolu bir gün!

POLİTİKA 14.03.2020 - 10:56, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Öçal’dan dolu dolu bir gün!

Bir takım ziyaret ve program için Kahramanmaraş’a gelen Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, dolu dolu bir gün yaşadı.

Milletvekili Öçal öncelikle Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki okuma salonu ve akıl oyunları salonunun açılışına katıldı. Sonrasında Göksun ilçesine hareket ederek, Göksun Değirmendere Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlk ve Ortaokulu Akıl ve Zeka oyunları atölyesinde incelemelerde bulundu. Ardından Ak Parti Göksun ilçe başkanlığında ilçe yönetimiyle bir araya geldi.   Göksun’daki programın ardından şehir merkezine dönen Habibe Öçal, seçim bölgesi Türkoğlu’na yapılacak yatırımlarla ilgili Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve Türkoğlu belediye Başkanı Osman Okumuş ile bir araya geldi.     Son olara ise  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlediği “Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri”ne katıldı.  
Bir takım ziyaret ve program için Kahramanmaraş’a gelen Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, dolu dolu bir gün yaşadı.

Milletvekili Öçal öncelikle Mükrime Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki okuma salonu ve akıl oyunları salonunun açılışına katıldı. Sonrasında Göksun ilçesine hareket ederek, Göksun Değirmendere Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlk ve Ortaokulu Akıl ve Zeka oyunları atölyesinde incelemelerde bulundu. Ardından Ak Parti Göksun ilçe başkanlığında ilçe yönetimiyle bir araya geldi.

 


Göksun’daki programın ardından şehir merkezine dönen Habibe Öçal, seçim bölgesi Türkoğlu’na yapılacak yatırımlarla ilgili Ak Parti Kahramanmaraş milletvekillerinden Ahmet Özdemir, Cihat Sezal ve Türkoğlu belediye Başkanı Osman Okumuş ile bir araya geldi.

 

 

Son olara ise  Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün düzenlediği “Finansal Okuryazarlık ve Kadınların Ekonomik Güçlenmesi Semineri”ne katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.