Öçal, Yaralar en kısa zamanda sarılacak!

POLİTİKA 22.01.2022 - 20:10, Güncelleme: 22.01.2022 - 20:10
 

Öçal, Yaralar en kısa zamanda sarılacak!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yoğun kar yağışından dolayı hasar gören çiftçiler için konuştu.

Öçal, “Kötü hava koşullarından etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirtmek istiyorum. Rabbim beterlerinden milletimizi muhafaza eylesin.”dedi. İşte milletvekili Habibe Öçal’ın o açıklaması: “Kahramanmaraş ilimizde son 20 yılın en fazla kar yağışının yaşandığı bir dönemdeyiz. Bu sebeple yoğun kar yağışından kaynaklı bazı hasarların meydana geldiğini görüyoruz. Yer yer 55 cm’i geçen kar yağışı sebebiyle özellikle Türkoğlu ilçemizde bulunan sera üreticilerimizin ve hayvan çiftliklerinin zarar gördüğünü biliyoruz.Valimiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Tarım ve Orman Müdürümüz ve teşkilatlarımız ile sürekli görüşme halinde olarak zarardan etkilenen vatandaşlarımız ile ilgili yapılabilecekleri değerlendiriyoruz. Türkoğlu özelinde İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla daima irtibat halindeyiz. Hasar tespit çalışmaları sürerken yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmesi nedeni ile Kahramanmaraş’ın Afet Bölgesi ilan edilmesi ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi devletimiz üreticimizin yanındadır olmaya da devam edecektir. Kötü hava koşullarından etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirtmek istiyorum. Rabbim beterlerinden milletimizi muhafaza eylesin.”  
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili Habibe Öçal, yoğun kar yağışından dolayı hasar gören çiftçiler için konuştu.

Öçal, “Kötü hava koşullarından etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirtmek istiyorum. Rabbim beterlerinden milletimizi muhafaza eylesin.”dedi.

İşte milletvekili Habibe Öçal’ın o açıklaması:

“Kahramanmaraş ilimizde son 20 yılın en fazla kar yağışının yaşandığı bir dönemdeyiz. Bu sebeple yoğun kar yağışından kaynaklı bazı hasarların meydana geldiğini görüyoruz. Yer yer 55 cm’i geçen kar yağışı sebebiyle özellikle Türkoğlu ilçemizde bulunan sera üreticilerimizin ve hayvan çiftliklerinin zarar gördüğünü biliyoruz.Valimiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekillerimiz, İl Tarım ve Orman Müdürümüz ve teşkilatlarımız ile sürekli görüşme halinde olarak zarardan etkilenen vatandaşlarımız ile ilgili yapılabilecekleri değerlendiriyoruz.

Türkoğlu özelinde İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızla daima irtibat halindeyiz. Hasar tespit çalışmaları sürerken yoğun kar yağışından olumsuz etkilenmesi nedeni ile Kahramanmaraş’ın Afet Bölgesi ilan edilmesi ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi devletimiz üreticimizin yanındadır olmaya da devam edecektir. Kötü hava koşullarından etkilenen tüm üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaraların en kısa zamanda sarılacağını belirtmek istiyorum. Rabbim beterlerinden milletimizi muhafaza eylesin.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.