O yarışmada Türkoğlu Avasım kulübünden önemli başarı!

26.01.2021 - 19:42, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

O yarışmada Türkoğlu Avasım kulübünden önemli başarı!

Osmanlı Haftası münasebetiyle geleneksel Türk Okçuluğu açık hava yarışması Adana'da düzenlendi.

Bu yarışmada Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Okçuluk kulübü sporcuları büyük başarı kazandı. Mücadeleye katılan  sporculardan; Yavuz Berat Öztürk; Minik erkekler A kategorisinde 30 m'de, Altın madalya, Yasin Kurt; Minik erkekler 35 m'de, Altın madalya, Mehmet Olgun; Genç erkekler 50 m 'de Gümüş madalya, Necati Demir ise; Erkekler 50 m'de Bronz madalyayı hak kazandı. Müsabakalar hakkında konuşan Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kulüp Başkanı Talip Polat, “Takımımızı maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen, her fırsatta antrenmanlarımızı ziyaret ederek bizlere eşlik eden, sporcularımızla tek tek ilgilenerek sporcularımıza moral ve taktikler veren Türkoğlu Belediyesi Başkanımız  Osman Okumuş 'a, Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kulübü teknik hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ederim.”dedi.  
Osmanlı Haftası münasebetiyle geleneksel Türk Okçuluğu açık hava yarışması Adana'da düzenlendi.

Bu yarışmada Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Okçuluk kulübü sporcuları büyük başarı kazandı.


Mücadeleye katılan  sporculardan;


Yavuz Berat Öztürk;


Minik erkekler A kategorisinde 30 m'de, Altın madalya,


Yasin Kurt; Minik erkekler 35 m'de, Altın madalya,


Mehmet Olgun; Genç erkekler 50 m 'de Gümüş madalya,


Necati Demir ise; Erkekler 50 m'de Bronz madalyayı hak kazandı.


Müsabakalar hakkında konuşan Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kulüp Başkanı Talip Polat, “Takımımızı maddi ve manevi olarak desteklerini esirgemeyen, her fırsatta antrenmanlarımızı ziyaret ederek bizlere eşlik eden, sporcularımızla tek tek ilgilenerek sporcularımıza moral ve taktikler veren Türkoğlu Belediyesi Başkanımız  Osman Okumuş 'a, Türkoğlu Avasım Geleneksel Okçuluk Kulübü teknik hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ederim.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.