O Yapımcıdan Yeni Dizi Müjdesi!

DİZİ - FİLM 04.01.2019 - 11:57, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

O Yapımcıdan Yeni Dizi Müjdesi!

Kısa sürede tüm dünyada fenomene dönüşen La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın yeni dizisi The Pier, 19 Ocak’tan itibaren BluTV’de yayınlanacak.

Dizinin konusu: BluTV’de yayınlanacak dizide, ünlü mimar Alexandra’nın, kocası Oscar’ın ölüm haberini almasıyla hikâye başlayacak. Cinayetten şüphelenilen bu gizemli kayıp, Oscar’ın aslında iki yaşamı olduğunu ortaya çıkaracak.  La Casa De Papel’in ‘Profesör’ü başrolde La Casa De Papel’in Profesör’ü Álvaro Morte’nin Oscar olarak izleyici karşısına çıkacağı ve polisiyeseverlerin yeni tutkunu olacağı The Pier, İspanyol televizyonunun en güçlü oyuncularını bir araya getiriyor.
Kısa sürede tüm dünyada fenomene dönüşen La Casa de Papel’in yaratıcısı Álex Pina’nın yeni dizisi The Pier, 19 Ocak’tan itibaren BluTV’de yayınlanacak.

Dizinin konusu:
BluTV’de yayınlanacak dizide, ünlü mimar Alexandra’nın, kocası Oscar’ın ölüm haberini almasıyla hikâye başlayacak. Cinayetten şüphelenilen bu gizemli kayıp, Oscar’ın aslında iki yaşamı olduğunu ortaya çıkaracak.

 La Casa De Papel’in ‘Profesör’ü başrolde
La Casa De Papel’in Profesör’ü Álvaro Morte’nin Oscar olarak izleyici karşısına çıkacağı ve polisiyeseverlerin yeni tutkunu olacağı The Pier, İspanyol televizyonunun en güçlü oyuncularını bir araya getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.