O Ses Türkiye Rap'in ilk fragmanı yayımlandı!

AKTÜEL 01.06.2023 - 17:50, Güncelleme: 01.06.2023 - 17:50
 

O Ses Türkiye Rap'in ilk fragmanı yayımlandı!

Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Programa Sefo'da dahil oldu.

Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Programa Sefo'da  dahil oldu. Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap, yeni sezonuyla başlıyor. Yeni sezonu merakla beklenen "O Ses Türkiye Rap"in posteri ve ilk tanıtımı yayınlandı. Daha önce Hadise, Eypio, Murda ve Mero'nun jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye Rap'in yeni kadrosunda Sefo da yer alıyor. Bilmem mi?, Affettim, Veda Saati ve Tutsak gibi şarkılarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Sefo'nun yer aldığı yarışmada birbirinden iyi performanslar izleyici ile buluşacak.  
Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Programa Sefo'da dahil oldu.

Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap'in merakla beklenen fragmanı yayımlandı. Programa Sefo'da  dahil oldu.

Exxen'de yayınlanan O Ses Türkiye Rap, yeni sezonuyla başlıyor. Yeni sezonu merakla beklenen "O Ses Türkiye Rap"in posteri ve ilk tanıtımı yayınlandı.

Daha önce Hadise, Eypio, Murda ve Mero'nun jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye Rap'in yeni kadrosunda Sefo da yer alıyor.

Bilmem mi?, Affettim, Veda Saati ve Tutsak gibi şarkılarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Sefo'nun yer aldığı yarışmada birbirinden iyi performanslar izleyici ile buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.