O Banka'dan emeklilere 3 Bin TL müjdesi!

AKTÜEL 25.07.2023 - 22:04, Güncelleme: 25.07.2023 - 22:04
 

O Banka'dan emeklilere 3 Bin TL müjdesi!

Tüm SGK, Bağkur ve memur emeklilerine 3 binTL verileceği açıkladı. İşte detaylar…

Halkbank, SGK, Bağkur ve Memur emeklisi ayırt etmeksizin 3.000 TL verileceğini duyurdu. Halkbank, emekli maaşınıbankaya taşıyan veya ilk defa bankadan alan müşterilerine 3.000 TL ParafPara kazanma imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara veriliyor. Halkbank, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak ve alışveriş keyfini artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya sadece 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını Halkbank’a taşıyacak emekli müşteriler için geçerli. Kampanyaya katılmak için Paraf Mobil Uygulaması’ndan veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermek yeterli. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecek.  
Tüm SGK, Bağkur ve memur emeklilerine 3 binTL verileceği açıkladı. İşte detaylar…

Halkbank, SGK, Bağkur ve Memur emeklisi ayırt etmeksizin 3.000 TL verileceğini duyurdu.

Halkbank, emekli maaşınıbankaya taşıyan veya ilk defa bankadan alan müşterilerine 3.000 TL ParafPara kazanma imkanı sağlıyor.

Kampanya kapsamında, Paraf veya Parafly bireysel kredi kartları ile 1 Temmuz – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak aylık 5.000 TL ve üzeri alışverişe 500 TL, toplamda 3.000 TL ParafPara veriliyor.

Halkbank, emeklilerin hayatını kolaylaştırmak ve alışveriş keyfini artırmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya sadece 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren ilk emekli maaşını Halkbank’tan alan veya alacak olan müşteriler ile maaşını Halkbank’a taşıyacak emekli müşteriler için geçerli.

Kampanyaya katılmak için Paraf Mobil Uygulaması’ndan veya “KATIL” yazıp 3404’e SMS göndermek yeterli. Kampanyadan yararlanmak isteyen emekli müşterilerin, emekli maaşlarını başka bir bankaya taşımaları halinde, kampanyadan yararlanma hakları iptal edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.