O açıklamadan sonra Buğday fiyatları düştü!

EKONOMİ 02.11.2022 - 18:32, Güncelleme: 02.11.2022 - 18:32
 

O açıklamadan sonra Buğday fiyatları düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl krizinin çözüldüğüne dair açıklamalarından sonra buğday fiyatlarında pozitif gelişmeler yaşandı.

Rusya yaptığı açıklama ile tahıl sevkiyatını askıya aldığını söylemişti. Bu açıklamanın ardından buğday fiyatları piyasalarda yüzde 5'den fazla artmıştı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın krizin çözüldüğüne dair açıklamalarından sonra fiyatlarda pozitif gelişmeler yaşandı.  Erdoğan, “Dün Rusya Devlet Başkanı Putin'le bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün Putin'le görüştüm. Bugün de Zelenski ile görüşeceğim. Tahıl Sevkiyatı bugün 12'den itibaren eskisi gibi devam edecek. Öncelik Afrika ülkeleri olacak." dedi Erdoğan’ın bu konuşmasının ardından Buğday fiyatlarında yüzde 6'lık bir düşüş yaşandı. fisiltihaber.com.tr - ekonomi  
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tahıl krizinin çözüldüğüne dair açıklamalarından sonra buğday fiyatlarında pozitif gelişmeler yaşandı.

Rusya yaptığı açıklama ile tahıl sevkiyatını askıya aldığını söylemişti. Bu açıklamanın ardından buğday fiyatları piyasalarda yüzde 5'den fazla artmıştı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın krizin çözüldüğüne dair açıklamalarından sonra fiyatlarda pozitif gelişmeler yaşandı. 

Erdoğan, “Dün Rusya Devlet Başkanı Putin'le bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dün Putin'le görüştüm. Bugün de Zelenski ile görüşeceğim. Tahıl Sevkiyatı bugün 12'den itibaren eskisi gibi devam edecek. Öncelik Afrika ülkeleri olacak." dedi

Erdoğan’ın bu konuşmasının ardından Buğday fiyatlarında yüzde 6'lık bir düşüş yaşandı.

fisiltihaber.com.tr - ekonomi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.