Netflix'in o dizisi rekora koşuyor!

DİZİ - FİLM 03.10.2022 - 09:33, Güncelleme: 03.10.2022 - 09:33
 

Netflix'in o dizisi rekora koşuyor!

Netflix geçtiğimiz günlerde 12-18 Eylül arası en çok izlenen dizileri paylaştı. Şimdi de bu haftanın Top10'ini açıkladı.

Netflix düzenli olarak haftalık, aylık, yıllık ve tüm zamanların şeklinde 4 farklı popüler içerikler liste yayınlıyor.  DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story rekora koşuyor! Netflix tarafından paylaşılan listenin ilk sırasında 196 milyon 200 bin izlenme saatine sahip DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story bulunuyor. En yakın rakibine 4 kat fark atan bu dizi henüz beyaz perde ile buluşmasının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen rekora doğru yürüyor.  
Netflix geçtiğimiz günlerde 12-18 Eylül arası en çok izlenen dizileri paylaştı. Şimdi de bu haftanın Top10'ini açıkladı.

Netflix düzenli olarak haftalık, aylık, yıllık ve tüm zamanların şeklinde 4 farklı popüler içerikler liste yayınlıyor. 

DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story rekora koşuyor!

Netflix tarafından paylaşılan listenin ilk sırasında 196 milyon 200 bin izlenme saatine sahip DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story bulunuyor. En yakın rakibine 4 kat fark atan bu dizi henüz beyaz perde ile buluşmasının üzerinden birkaç gün geçmesine rağmen rekora doğru yürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.