Nedat Türk, Seçimin en büyük sürprizi BBP olacaktır!

POLİTİKA 01.05.2023 - 21:37, Güncelleme: 04.05.2023 - 11:23
 

Nedat Türk, Seçimin en büyük sürprizi BBP olacaktır!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Nedat Türk, 14 Mayıs genel seçimlerinde en büyük sürprizi BBP’nin yapacağını belirtti.

 BBP Kahramanmaraş milletvekili adayı Nedat Türk, fisiltiaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. Türk, “Bir seçim kararı alındı, bizlerde bu seçim kararına uyarak çalışmalarımıza başladık. Seçim takviminin açıklanmasının ardından arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir mesai harcıyoruz. Mahalle mahalle Sokak Sokak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Şimdiye kadar halkımızdan aldığımız teveccüh çok yüksek. Bazı partilere halkımızın tepki gösterdiği dolayısıyla onların meydanlarda olmadığı açıkça belirttiler. Vatandaşlarımız çok açık bir şekilde partimize oy vereceğini ifade ediyor. Bu seçimin en büyük sürprizini BBP yapacaktır.” İfadelerine yer verdi.    
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kahramanmaraş milletvekili adayı Nedat Türk, 14 Mayıs genel seçimlerinde en büyük sürprizi BBP’nin yapacağını belirtti.

 BBP Kahramanmaraş milletvekili adayı Nedat Türk, fisiltiaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Türk, “Bir seçim kararı alındı, bizlerde bu seçim kararına uyarak çalışmalarımıza başladık. Seçim takviminin açıklanmasının ardından arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir mesai harcıyoruz. Mahalle mahalle Sokak Sokak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz.

Şimdiye kadar halkımızdan aldığımız teveccüh çok yüksek. Bazı partilere halkımızın tepki gösterdiği dolayısıyla onların meydanlarda olmadığı açıkça belirttiler. Vatandaşlarımız çok açık bir şekilde partimize oy vereceğini ifade ediyor. Bu seçimin en büyük sürprizini BBP yapacaktır.” İfadelerine yer verdi.  

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.