Necati Şaşmaz, Osman Sınav'la çay içtikten sonra kaderi değişiyor!

DİZİ - FİLM 11.07.2020 - 18:45, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Necati Şaşmaz, Osman Sınav'la çay içtikten sonra kaderi değişiyor!

Necati Şaşmaz Yurt dışında bulunduktan sonra Türkiye'de sigortacılık yapmaya başlıyor. Yönetmen Osman Sınav'dan da işiyle ilgili randevu istiyor ancak yönetmen "Gel seninle birlikte çalışalım" diyor, ardından da oyunculuk serüveni başlıyor.

Necati Şaşmaz kimdir? Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'ın Harput ilçesinde dünyaya geldi.  Eğitim hayatını bitirdikten sonra yaklaşık 6 sene Amerika'da yaşayan Şaşmaz, 2001 senesinde ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi.  Amerika'ya geri dönerken 2001 saldırıları olduğu için Türkiye'de kaldı. Bir süre Amerika'ya dönmeyi düşündüyse de, ailesinin ısrarları üzerine Türkiye'de kalmaya karar verdi.  Meslek hayatına da ilk olarak Ankara'da sigorta acentesi açarak başladı. Bu dönemde bir iş görüşmesinde Osman Sınav ile tanıştı ve bir televizyon projesinde çalışması için teklif aldı. Yaklaşık 1 ay teklifi düşündükten sonra projede yer almaya karar verdi ve böylece kamuoyunda Polat Alemdar olarak tanındı.  Yapımcı ve senaris Raci Şaşmaz'ın kardeşi olan Necati Şaşmaz, sadece Ankara'da gerçek ismiyle çağrıldığını, İstanbul'da herkesin kendisini "Polat Alemdar" olarak tanıdığını söyledi.    Filmografi: Kurtlar Vadisi Ekmek Teknesi Mavi Rüya Kurtlar Vadisi Irak Kurtlar Vadisi Terör Kurtlar Vadisi Pusu Halil İbrahim Sofrası (Konuk Oyuncu) Kurtlar Vadisi Filistin Kurt Kanunu Kara Kutu Kurtlar Vadisi Vatan  
Necati Şaşmaz Yurt dışında bulunduktan sonra Türkiye'de sigortacılık yapmaya başlıyor. Yönetmen Osman Sınav'dan da işiyle ilgili randevu istiyor ancak yönetmen "Gel seninle birlikte çalışalım" diyor, ardından da oyunculuk serüveni başlıyor.

Necati Şaşmaz kimdir?


Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'ın Harput ilçesinde dünyaya geldi. 


Eğitim hayatını bitirdikten sonra yaklaşık 6 sene Amerika'da yaşayan Şaşmaz, 2001 senesinde ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. 
Amerika'ya geri dönerken 2001 saldırıları olduğu için Türkiye'de kaldı. Bir süre Amerika'ya dönmeyi düşündüyse de, ailesinin ısrarları üzerine Türkiye'de kalmaya karar verdi. 


Meslek hayatına da ilk olarak Ankara'da sigorta acentesi açarak başladı. Bu dönemde bir iş görüşmesinde Osman Sınav ile tanıştı ve bir televizyon projesinde çalışması için teklif aldı. Yaklaşık 1 ay teklifi düşündükten sonra projede yer almaya karar verdi ve böylece kamuoyunda Polat Alemdar olarak tanındı. 


Yapımcı ve senaris Raci Şaşmaz'ın kardeşi olan Necati Şaşmaz, sadece Ankara'da gerçek ismiyle çağrıldığını, İstanbul'da herkesin kendisini "Polat Alemdar" olarak tanıdığını söyledi. 
 
Filmografi:
Kurtlar Vadisi
Ekmek Teknesi
Mavi Rüya
Kurtlar Vadisi Irak
Kurtlar Vadisi Terör
Kurtlar Vadisi Pusu
Halil İbrahim Sofrası (Konuk Oyuncu)
Kurtlar Vadisi Filistin
Kurt Kanunu
Kara Kutu
Kurtlar Vadisi Vatan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.