Ne olacak Kahramanmaraşspor’un hali?

SPOR 17.10.2021 - 16:18, Güncelleme: 17.10.2021 - 16:18
 

Ne olacak Kahramanmaraşspor’un hali?

Kahramanmaraşspor, Silahtaroğlu Van Spor FK ile karşılaştı.

2021-2022 Sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grup'ta 8. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Silahtaroğlu Van Spor FK ile karşılaştı. Kahramanmaraşspor Silahtaroğlu Van Spor FK maçını Ankara Bölgesinden Efe Tanrıverdi yönetti. Bu karşılaşmada Ankara Bölgesinden Ankara Bölgesinden Mustafa Tosun ile  Mehmet Dura yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak Gürel Uzuner oldu. Maçtan Notlar Karşılaşmada 5.dakiakada Kaleci Ahmet Üçgün'ün hatasını af etmeyen Hamza Küçükköylü Vanspor'u 1-0 öne geçirdi. 37.dakiakada Deniz'ın yaptığı harekette Vanspor penaltı kazandı. Penaltıyı ilk golün sahibi Hamza Küçükköylü kullandı. kullanan ilk golün sahibi Hamza Küçükköylü skoru 2-0 yaptı.. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda daha etkili görünen Kahramanmaraşspor peşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı.  90.dakikada  Vanspor'da Emrah Tacir maçın skorunu 3-0 olarak belirledi. Alınan skora rağmen oynanan futbol gelecek için umut verdi. Bu sezon tüm maçlarını şehir dışında oynayan Kahramanmaraşspor, 8.maçtada puan alamadı.
Kahramanmaraşspor, Silahtaroğlu Van Spor FK ile karşılaştı.

2021-2022 Sezonunda Kahramanmaraşspor, 2.Lig Kırmızı Grup'ta 8. Haftanın maçında Kahramanmaraşspor, Silahtaroğlu Van Spor FK ile karşılaştı.

Kahramanmaraşspor Silahtaroğlu Van Spor FK maçını Ankara Bölgesinden Efe Tanrıverdi yönetti. Bu karşılaşmada Ankara Bölgesinden Ankara Bölgesinden Mustafa Tosun ile  Mehmet Dura yaptı. Müsabakada dördüncü hakem olarak Gürel Uzuner oldu.

Maçtan Notlar

Karşılaşmada 5.dakiakada Kaleci Ahmet Üçgün'ün hatasını af etmeyen Hamza Küçükköylü Vanspor'u 1-0 öne geçirdi. 37.dakiakada Deniz'ın yaptığı harekette Vanspor penaltı kazandı. Penaltıyı ilk golün sahibi Hamza Küçükköylü kullandı. kullanan ilk golün sahibi Hamza Küçükköylü skoru 2-0 yaptı.. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda daha etkili görünen Kahramanmaraşspor peşin yuvarlağı filelerle buluşturamadı.  90.dakikada  Vanspor'da Emrah Tacir maçın skorunu 3-0 olarak belirledi. Alınan skora rağmen oynanan futbol gelecek için umut verdi. Bu sezon tüm maçlarını şehir dışında oynayan Kahramanmaraşspor, 8.maçtada puan alamadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.