Ndombele'nin 1 dakikalık maliyeti!

SPOR 03.06.2024 - 17:57, Güncelleme: 03.06.2024 - 17:57
 

Ndombele'nin 1 dakikalık maliyeti!

Sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, büyük hayal kırıklığı yarattı.

Sarı-kırmızılı formayla sadece 664 dakika süre alan Fransız futbolcunun oyunda kalma süresi baz alındığında 1 dakikada 4 bin 688 euro kazandığı ortaya çıktı. Cimbom'un gol kralı olan Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin dakikalık kazancı ise 2 bin 615 euro. Sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılı takıma pahalıya patladı. Sadece 664 dakika süre alabilen Fransız futbolcunun oyunda kalma süresi baz alındığında 1 dakikada kazandığı para dudak uçuklattı. Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Tanguy Ndombele, beklentilerin oldukça altında kaldı. Galatasaray, Tottenham'dan kiraladığı futbolcunun 15 milyon euroluk opsiyonunu kullanmadı. İstanbul'daki evinin boşaltan Ndombele'nin Galatasaray ile hiçbir ilişkisi kalmadı.  
Sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Tanguy Ndombele, büyük hayal kırıklığı yarattı.

Sarı-kırmızılı formayla sadece 664 dakika süre alan Fransız futbolcunun oyunda kalma süresi baz alındığında 1 dakikada 4 bin 688 euro kazandığı ortaya çıktı. Cimbom'un gol kralı olan Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin dakikalık kazancı ise 2 bin 615 euro.

Sezon başında Galatasaray'ın Tottenham'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve performansıyla büyük hayal kırıklığı yaratan Tanguy Ndombele, sarı-kırmızılı takıma pahalıya patladı. Sadece 664 dakika süre alabilen Fransız futbolcunun oyunda kalma süresi baz alındığında 1 dakikada kazandığı para dudak uçuklattı.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Tanguy Ndombele, beklentilerin oldukça altında kaldı. Galatasaray, Tottenham'dan kiraladığı futbolcunun 15 milyon euroluk opsiyonunu kullanmadı.

İstanbul'daki evinin boşaltan Ndombele'nin Galatasaray ile hiçbir ilişkisi kalmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.