National Geographic Macera Gezi Rehberi!

Mekanlar 31.01.2022 - 19:34, Güncelleme: 31.01.2022 - 19:34
 

National Geographic Macera Gezi Rehberi!

Macera kategorisi tabiki aksiyon ve farklı yaşam tarzları ile öne çıkıyor.

Bu listede birden fazla aktiviteyi ve sporu gerçekleştirebileceğiniz yerler var. Kamp ateşinde bir kaç gün geçirmek isterseniz öneriler tam size göre. Ayrıca doğa da yürüyüş yapabileceğiniz yerler var. Tırmanış, rafting yada bisiklet sürmek gibi bir çok spor dalını gerçekleştirebileceğiniz bu liste kesinlikle çok ilham verici! Seine Nehri Bisiklet Yolu, Fransa Kosta Rika Nepisiguit Mi’gmaq Yolu, New Brunswick, Kanada Palau Adası Arapahoe Havzası, Colorado, ABD Taghazout, Fas Chankillo, Peru 2022 yılını daha çok gezgin olarak geçirmek isteyenlere güzel bir liste oluyor. 2022 yılında nereye gitsem sorusuna yanıt olarak bu listeye göz atabiliyorsunuz. Her alanda kategorize edilmesi aynı zamanda ilginize göre seçebileceğiniz seyahat rotaları sıralanıyor.  
Macera kategorisi tabiki aksiyon ve farklı yaşam tarzları ile öne çıkıyor.

Bu listede birden fazla aktiviteyi ve sporu gerçekleştirebileceğiniz yerler var. Kamp ateşinde bir kaç gün geçirmek isterseniz öneriler tam size göre. Ayrıca doğa da yürüyüş yapabileceğiniz yerler var. Tırmanış, rafting yada bisiklet sürmek gibi bir çok spor dalını gerçekleştirebileceğiniz bu liste kesinlikle çok ilham verici!

  • Seine Nehri Bisiklet Yolu, Fransa
  • Kosta Rika
  • Nepisiguit Mi’gmaq Yolu, New Brunswick, Kanada
  • Palau Adası
  • Arapahoe Havzası, Colorado, ABD
  • Taghazout, Fas
  • Chankillo, Peru

2022 yılını daha çok gezgin olarak geçirmek isteyenlere güzel bir liste oluyor. 2022 yılında nereye gitsem sorusuna yanıt olarak bu listeye göz atabiliyorsunuz. Her alanda kategorize edilmesi aynı zamanda ilginize göre seçebileceğiniz seyahat rotaları sıralanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.