Naci Görür'den seçim yorumu!

AKTÜEL 28.05.2023 - 23:23, Güncelleme: 28.05.2023 - 23:25
 

Naci Görür'den seçim yorumu!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Görür, "Seçim bitti. Ülkemiz için hayırlı olsun. Yarinden itibaren tüm ülkemizi planlı ve programlı olarak deprem dirençli hale dönüştürmek için kolları sıvamalıyız."açıklamasında bulundu.   28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan oldu. Seçim sonrası Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.  Görür, "Seçim bitti. Ülkemiz için hayırlı olsun. Yarinden itibaren tüm ülkemizi planlı ve programlı olarak deprem dirençli hale dönüştürmek için kolları sıvamalıyız. Sevgiyle"ifadelerine yer verdi. 
Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri sonrası sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Görür, "Seçim bitti. Ülkemiz için hayırlı olsun. Yarinden itibaren tüm ülkemizi planlı ve programlı olarak deprem dirençli hale dönüştürmek için kolları sıvamalıyız."açıklamasında bulundu.  

28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonuçlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan oldu. Seçim sonrası Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. 

Görür, "Seçim bitti. Ülkemiz için hayırlı olsun. Yarinden itibaren tüm ülkemizi planlı ve programlı olarak deprem dirençli hale dönüştürmek için kolları sıvamalıyız. Sevgiyle"ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.