Naci Görür, K. Maraş-Adana hattına dikkat çekti!

AKTÜEL 11.10.2022 - 22:37, Güncelleme: 11.10.2022 - 22:39
 

Naci Görür, K. Maraş-Adana hattına dikkat çekti!

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir" bilgisini paylaştı. AFAD’ın verilerine göre, ilçedeki deprem 5.1 büyüklüğünde gerçekleşti. Saat 18.48’de olan depremin derinliğinin ise 7 kilometre olduğu aktarıldı. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından depremle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Görür, “Arkadaşlar demin Osmaniye, Çerçioğlu/Düziçi'nde 5,0 deprem oldu. Deprem Doğu Anadolu Fay Zonu içerisinde. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu fay zonunun Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir. Geçmiş olsun. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.  
Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yerin 7 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Depremi değerlendiren Prof. Dr. Naci Görür, "Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir" bilgisini paylaştı.

AFAD’ın verilerine göre, ilçedeki deprem 5.1 büyüklüğünde gerçekleşti. Saat 18.48’de olan depremin derinliğinin ise 7 kilometre olduğu aktarıldı.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından depremle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Görür, “Arkadaşlar demin Osmaniye, Çerçioğlu/Düziçi'nde 5,0 deprem oldu.

Deprem Doğu Anadolu Fay Zonu içerisinde. Daha önceden de belirttiğimiz gibi, bu fay zonunun Çelikhan-Erkenek, K. Maraş-Adana hattı daha çok stres biriktirmektedir. Geçmiş olsun. Sevgiyle” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.