Naci Görür, Adana Havzası için yeni açıklama yaptı!

AKTÜEL 25.07.2023 - 20:39, Güncelleme: 25.07.2023 - 20:39
 

Naci Görür, Adana Havzası için yeni açıklama yaptı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Adana Havzası için 8 maddelik açıklama yaptı.

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Adana Havzası için 8 maddelik açıklama yaptı.  İşte Görür'ün o açıklaması:  "Adana Havzasında yaşayan takipçilerimle söyleşi:  1-Bilim insanı bilimsel öngörüleri ve bilgisi  ile konuşur ve bilimin sınırları içinde kalmaya çalışır. 2- Bilim insanı sizin istediğinizi, beklediğinizi ve hoşunuza gidecek şeyleri söyleyen insan değildir.  3- Bilim insanının kesin birşeyler söyleyememesi, kimi konuların net olarak bilinmediği anlamına gelir. 4-Deprem konusunda çok ucuz söylemlerde bulunup bilgiçlik taslamak hoş birşey değildir. En azından benim takipcilerime yakışmıyor. Eğer öyleyseniz derhal beni takibi durdurun. Sizi kendim engelleyip üzmek istemiyorum.  5-Her depremi yorumlayıp koca koca laf eden, herşeyi bilen biri arayışında iseniz kendinize bir falcı bulun.  6-Benim amacım insanlarımı bilgilendirmek, deprem farkındalığını ve kültürünü artırmaktır. Ben her an tweeter’i kullanan gevezelik yapan, dedikodu üreten biri değilim. Benim için tweeter insanlarımla amacım doğrultusunda iletişim kurduğum bir yoldur.  7- Kimseyi beni izlemeye mecbur etmiyorum. Herkesi seviyor ve sayıyorum. Yazdıklarımı beğenir, beğenmezsiniz. O sizin bileceğiniz bir iş. Ama saygılı ve terbiyeli olcaksınız. Kimi kendini bilmezleri aramızda görmek istemiyorum.  8-Seviyeli takipcilerimden özür diliyor, gözlerinden öpüyorum."  
Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Adana Havzası için 8 maddelik açıklama yaptı.

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Adana Havzası için 8 maddelik açıklama yaptı. 

İşte Görür'ün o açıklaması: 

"Adana Havzasında yaşayan takipçilerimle söyleşi: 

1-Bilim insanı bilimsel öngörüleri ve bilgisi  ile konuşur ve bilimin sınırları içinde kalmaya çalışır.

2- Bilim insanı sizin istediğinizi, beklediğinizi ve hoşunuza gidecek şeyleri söyleyen insan değildir. 

3- Bilim insanının kesin birşeyler söyleyememesi, kimi konuların net olarak bilinmediği anlamına gelir.

4-Deprem konusunda çok ucuz söylemlerde bulunup bilgiçlik taslamak hoş birşey değildir. En azından benim takipcilerime yakışmıyor. Eğer öyleyseniz derhal beni takibi durdurun. Sizi kendim engelleyip üzmek istemiyorum. 

5-Her depremi yorumlayıp koca koca laf eden, herşeyi bilen biri arayışında iseniz kendinize bir falcı bulun. 

6-Benim amacım insanlarımı bilgilendirmek, deprem farkındalığını ve kültürünü artırmaktır. Ben her an tweeter’i kullanan gevezelik yapan, dedikodu üreten biri değilim. Benim için tweeter insanlarımla amacım doğrultusunda iletişim kurduğum bir yoldur. 

7- Kimseyi beni izlemeye mecbur etmiyorum. Herkesi seviyor ve sayıyorum. Yazdıklarımı beğenir, beğenmezsiniz. O sizin bileceğiniz bir iş. Ama saygılı ve terbiyeli olcaksınız. Kimi kendini bilmezleri aramızda görmek istemiyorum. 

8-Seviyeli takipcilerimden özür diliyor, gözlerinden öpüyorum."

 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.