Mustafa Hançer ziyaretlerini sürdürüyor!

POLİTİKA 16.12.2023 - 12:49, Güncelleme: 16.12.2023 - 12:49
 

Mustafa Hançer ziyaretlerini sürdürüyor!

Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Hançer, ziyaretlerini sürdürüyor.

Hançer ziyaretleri kapsamında son olarak, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel'i ve Kahramanmaraş İstiklâl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Bakan'ı makamında ziyaret etti. Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Hançer, "AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel beyi ziyaret ettim. 31 Mart 2024 yılı Yerel Seçimler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş İstiklâl Üniversitesi Rektörü Değerli Hocam Prf.Dr. İsmail BAKAN ve Kıymetli danışmanı Sayın Tuncer Okumuş beyi  Ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.  
Ak Parti Onikişubat Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Hançer, ziyaretlerini sürdürüyor.

Hançer ziyaretleri kapsamında son olarak, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel'i ve Kahramanmaraş İstiklâl Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Bakan'ı makamında ziyaret etti.

Yapmış olduğu ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Mustafa Hançer, "AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Av.Fırat Görgel beyi ziyaret ettim. 31 Mart 2024 yılı Yerel Seçimler ile ilgili istişarelerde bulunduk.

Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş İstiklâl Üniversitesi Rektörü Değerli Hocam Prf.Dr. İsmail BAKAN ve Kıymetli danışmanı Sayın Tuncer Okumuş beyi  Ziyaret ettik. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.