Muslera, Mağlubiyeti çok ciddiye almaya gerek yok!

SPOR 16.10.2022 - 11:41, Güncelleme: 16.10.2022 - 11:41
 

Muslera, Mağlubiyeti çok ciddiye almaya gerek yok!

Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig’deki Yukatel Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Muslera, “Kanatlar üstünden hareket etmeye çalışırken rakip orta tarafı daha iyi kapatabiliyordu. İlk yarıda iyi bir maç çıkardılar. Karşımızda kendini geliştirmiş bir takım vardı. Bunun sonucunda iki golü attıktan sonra bize dayanabildiler. İyi bir maç çıkarttıklarını söyleyebiliriz.”dedi  Fernando Muslera, “Çok kaliteli ve deneyimli oyuncularımız var. Buradan pozitif şeyleri çıkarmamız lazım. Sonuçta kaybettiğimiz ikinci maç. Dolayısıyla çok ciddiye almaya gerek yok. Buradan dersler çıkarıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.  
Galatasaray Kaptanı Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig’deki Yukatel Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Muslera, “Kanatlar üstünden hareket etmeye çalışırken rakip orta tarafı daha iyi kapatabiliyordu. İlk yarıda iyi bir maç çıkardılar. Karşımızda kendini geliştirmiş bir takım vardı. Bunun sonucunda iki golü attıktan sonra bize dayanabildiler. İyi bir maç çıkarttıklarını söyleyebiliriz.”dedi 

Fernando Muslera, “Çok kaliteli ve deneyimli oyuncularımız var. Buradan pozitif şeyleri çıkarmamız lazım. Sonuçta kaybettiğimiz ikinci maç. Dolayısıyla çok ciddiye almaya gerek yok. Buradan dersler çıkarıp kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz.” Diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.