Mükemmel Eşleşme final mi yapıyor?

DİZİ - FİLM 04.10.2022 - 09:54, Güncelleme: 04.10.2022 - 09:54
 

Mükemmel Eşleşme final mi yapıyor?

İlk bölümü 16 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmişti.

Farklı konusuyla dikkat çeken dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Bu haberin ardından Mükemmel Eşleşme final mi? sorusu gündeme geldi. Mükemmel Eşleşme final mi yapıyor? Mükemmel Eşleşme bitti mi?  Başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer aldığı dizi, 12 Ekim 2022 tarihinde yayımlanacak olan 13. bölümüyle final yaparak sona erecektir.  
İlk bölümü 16 Temmuz 2022 tarihinde yayımlanan Mükemmel Eşleşme dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmişti.

Farklı konusuyla dikkat çeken dizinin hayranlarını üzecek bir gelişme yaşandı. Bu haberin ardından Mükemmel Eşleşme final mi? sorusu gündeme geldi.

Mükemmel Eşleşme final mi yapıyor? Mükemmel Eşleşme bitti mi? 

Başrollerinde Ahmet Kayakesen ve Gizem Sevim yer aldığı dizi, 12 Ekim 2022 tarihinde yayımlanacak olan 13. bölümüyle final yaparak sona erecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.