Muhtar Kenan’dan örnek davranış!

04.04.2020 - 11:12, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Muhtar Kenan’dan örnek davranış!

Yeniköy mahalle Muhtarı ve CHP il Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz, yardıma muhtaç kişilere el uzattı.

Türkoğlu ilçesi Köprüağzı Yeniköy mahalle Muhtarı ve CHP il Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz, mahallede, 65 yaş üstü olan kişilere ve yardıma muhtaç olan insanlarına gerek yurt dışından gerekse köy sakinlerinin de oluşturduğu bütçeye kendisi de destek olarak ihtiyaçlarını karşıladı.    Muhtar Yılmaz, bu çalışmasını koronavirüs salgını bitene kadar devam edeceğini söyledi.  
Yeniköy mahalle Muhtarı ve CHP il Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz, yardıma muhtaç kişilere el uzattı.

Türkoğlu ilçesi Köprüağzı Yeniköy mahalle Muhtarı ve CHP il Başkan Yardımcısı Kenan Yılmaz, mahallede, 65 yaş üstü olan kişilere ve yardıma muhtaç olan insanlarına gerek yurt dışından gerekse köy sakinlerinin de oluşturduğu bütçeye kendisi de destek olarak ihtiyaçlarını karşıladı. 

 


Muhtar Yılmaz, bu çalışmasını koronavirüs salgını bitene kadar devam edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.