Muharrem İnce'den yeni dolar tahmini!

POLİTİKA 08.03.2023 - 12:54, Güncelleme: 08.03.2023 - 13:00
 

Muharrem İnce'den yeni dolar tahmini!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yeni dolar tahminini açıkladı. İşte İnce’nin yeni tahmini…

2018 yılında yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışan Muharrem İnce, o dönem doların 10 liraya kadar yükseleceği tahmininde bulunmuştu. Erdoğan seçilirse doların 8-10 lira bandına yükseleceği tahmini tutmuştu. İnce, Canlı yayında yeni dolar tahmininde bulundu.   CHP'nin adayı olarak yarıştığı 2018 seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması halinde doların 10 TL'ye kadar çıkacağını söyleyen ve bu tahmini de doğru çıkan Muharrem İnce bu defa doların 40 TL olacağını öne sürdü.  
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce yeni dolar tahminini açıkladı. İşte İnce’nin yeni tahmini…

2018 yılında yapılan genel seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışan Muharrem İnce, o dönem doların 10 liraya kadar yükseleceği tahmininde bulunmuştu. Erdoğan seçilirse doların 8-10 lira bandına yükseleceği tahmini tutmuştu.

İnce, Canlı yayında yeni dolar tahmininde bulundu.  

CHP'nin adayı olarak yarıştığı 2018 seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanması halinde doların 10 TL'ye kadar çıkacağını söyleyen ve bu tahmini de doğru çıkan Muharrem İnce bu defa doların 40 TL olacağını öne sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.