Muharrem İnce arsan kavşağının açılışını yaptı!

POLİTİKA 10.03.2022 - 22:15, Güncelleme: 10.03.2022 - 22:15
 

Muharrem İnce arsan kavşağının açılışını yaptı!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti il binasının açılışı ve birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi.

Bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen İnce, ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha sonrasında parti il binasının açılış törenine geçildi. Törende konuşan İnce, “ Arkadaşlarım parti il binasının açılışının yapıyorlar bende arsan kavşağının açılışını yapıyorum. Uzun bir süreden beri çalışılıyormuş, bunun açılışını da yapmak bize nasip oldu. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi. Parti il binası sonrasında ise İnce Trabzon caddesinde esnaf ziyareti yaptı.
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, parti il binasının açılışı ve birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Kahramanmaraş’a geldi.

Bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen İnce, ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Daha sonrasında parti il binasının açılış törenine geçildi.

Törende konuşan İnce, “ Arkadaşlarım parti il binasının açılışının yapıyorlar bende arsan kavşağının açılışını yapıyorum. Uzun bir süreden beri çalışılıyormuş, bunun açılışını da yapmak bize nasip oldu. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Parti il binası sonrasında ise İnce Trabzon caddesinde esnaf ziyareti yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.