Muhammed Aydoğar, 90’lı Yılların Ruhu İle Geliyoruz!

POLİTİKA 06.05.2023 - 13:33, Güncelleme: 10.05.2023 - 14:39
 

Muhammed Aydoğar, 90’lı Yılların Ruhu İle Geliyoruz!

Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı Aydoğar, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi halkın karşısına 90’lı yılların Refah Partisi ruhuyla geldiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi halkın karşısına 90’lı yılların Refah Partisi ruhuyla geldiklerini söyledi. Milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu. Aydoğar, “Yeniden Refah partisi 90’lı yılların ruhuyla vatandaşın karşısına çıkıyor. Milli görüşçülerin mecliste olduğu takdirde milletin menfaatine olmayan hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz.”dedi. İşte Muhammed Aydoğar’ın o açıklaması,  “Bir şehri inşa etmek için yıkılmasını beklemeye gerek yoktur. Biz iyi niyetimizi umudumuzu kaybetmiyoruz. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Nasip olursa milletvekili seçilirsek şehrin yeniden inşası ve ihyası için çalışacağız. Güvenli kentleri inşa edeceğiz. Yoğun mesai harcayacağız. Şehirde zarar gören tüm binaların inşasını yeniden yapacağız. Bu noktada bizler çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeniden Refah partisi 90’lı yılların ruhuyla vatandaşın karşısına çıkıyor. Milli görüşçülerin mecliste olduğu takdirde milletin menfaatine olmayan hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz. Daha önce vatandaşların atanmışlardan muzdarip olduğunu bunun sayın cumhurbaşkanımıza da zaman zaman zarar verdiğini söyleyeceğiz. Bizler her milliyetçi muhafazakar seçmenini oylarına talibiz.”   
Yeniden Refah Partisi milletvekili adayı Aydoğar, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi halkın karşısına 90’lı yılların Refah Partisi ruhuyla geldiklerini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş birinci sıra milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, 14 Mayıs genel seçimleri öncesi halkın karşısına 90’lı yılların Refah Partisi ruhuyla geldiklerini söyledi.

Milletvekili adayı Muhammed Aydoğar, fisiltihaber.com.tr mikrofonlarına konuştu.

Aydoğar, “Yeniden Refah partisi 90’lı yılların ruhuyla vatandaşın karşısına çıkıyor. Milli görüşçülerin mecliste olduğu takdirde milletin menfaatine olmayan hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz.”dedi.

İşte Muhammed Aydoğar’ın o açıklaması, 

“Bir şehri inşa etmek için yıkılmasını beklemeye gerek yoktur. Biz iyi niyetimizi umudumuzu kaybetmiyoruz. Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Nasip olursa milletvekili seçilirsek şehrin yeniden inşası ve ihyası için çalışacağız. Güvenli kentleri inşa edeceğiz. Yoğun mesai harcayacağız. Şehirde zarar gören tüm binaların inşasını yeniden yapacağız.

Bu noktada bizler çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yeniden Refah partisi 90’lı yılların ruhuyla vatandaşın karşısına çıkıyor. Milli görüşçülerin mecliste olduğu takdirde milletin menfaatine olmayan hiçbir şeyi kabul etmeyeceğiz. Daha önce vatandaşların atanmışlardan muzdarip olduğunu bunun sayın cumhurbaşkanımıza da zaman zaman zarar verdiğini söyleyeceğiz. Bizler her milliyetçi muhafazakar seçmenini oylarına talibiz.” 

 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.