Mordoğan Plajları ve Koyları...

SEYAHAT - KİTAP 29.05.2024 - 19:52, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:52
 

Mordoğan Plajları ve Koyları...

Mordoğan, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir bölgedir. Mordoğan ilçesinin karşı tarafında Uzunada yer almaktadır.

Mordoğan, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir bölgedir. Mordoğan ilçesinin karşı tarafında Uzunada yer almaktadır. Mordoğan; amatör balıkçılığı ve 70’den fazla mor çiçeği ile ünlü bir bölgemizdir.  İşte Mordoğan Plajları ve Koyları... Ardıç Koyu Mordoğan’da denize girilecek yerler 2024 listesi ve Mordoğan plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde ilk sırada yer alan Ardıç Koyu, Karaburun ilçesinin Mordoğan mevkiinde bulunmaktadır.  Ayı Balığı Koyu Karaburun’a bağlı Mordoğan mevkiinde yer alan Ayı Balığı Koyu’nun denizi berrak ve temizdir. Ayı Balığı Koyu’nun bazı bölümlerinde yosun ve kayalık taşların olması nedeniyle kayganlık hakimdir ve bundan dolayı deniz ayakkabısı kullanılmalıdır.  Kocakum Plajı Karaburun’a bağlı Mordoğan’da yer alan Kocakum Plajı, yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle çok küçük bir plaj alanına sahiptir. Kocakum Plajı’nın sol kısmında teknelere ait olan park yer vardır.  Korsan Plajı Karaburun’a bağlı Mordoğan’da yer alan Korsan Plajı’nın plaj alanı çok küçüktür. Korsan Plajı’nın yan bölümünde özel işletmeler hizmet vermektedir. Denizi temizdir ve plaj alanının küçük olmasından dolayı tatil dönemlerinde erken gidilmesi halinde yer bulunabilir.  Sulucadere Plajı Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan bölgesinde bulunan Sulucadere Plajı, ücretsiz bir plajdır. Denizi ve plaj alanında taşlar bulunan Sulucadere Plajı’nda deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir.  Manal Koyu Mordoğan plajları ve koyları 2024 listesi ve Mordoğan’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plaj olan Manal Koyu, Karaburun’a bağlı Mordoğan mevkiinde bulunmaktadır.  Beyaz Kayalar Beyaz Kayalar, Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde bulunmaktadır. Beyaz Kayalar’ın denizi çok güzeldir ve pırıl, pırıl harika bir güzelliğe sahiptir. Beyaz Kayalar’da deniz suyu sıcaklığı 25 derecelere kadar çıkabilmektedir. 
Mordoğan, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir bölgedir. Mordoğan ilçesinin karşı tarafında Uzunada yer almaktadır.

Mordoğan, İzmir ilinin Karaburun ilçesine bağlı bir bölgedir. Mordoğan ilçesinin karşı tarafında Uzunada yer almaktadır. Mordoğan; amatör balıkçılığı ve 70’den fazla mor çiçeği ile ünlü bir bölgemizdir. 

İşte Mordoğan Plajları ve Koyları...

Ardıç Koyu

Mordoğan’da denize girilecek yerler 2024 listesi ve Mordoğan plajları ve koyları 2024 listesi içerisinde ilk sırada yer alan Ardıç Koyu, Karaburun ilçesinin Mordoğan mevkiinde bulunmaktadır. 

Ayı Balığı Koyu

Karaburun’a bağlı Mordoğan mevkiinde yer alan Ayı Balığı Koyu’nun denizi berrak ve temizdir. Ayı Balığı Koyu’nun bazı bölümlerinde yosun ve kayalık taşların olması nedeniyle kayganlık hakimdir ve bundan dolayı deniz ayakkabısı kullanılmalıdır. 

Kocakum Plajı

Karaburun’a bağlı Mordoğan’da yer alan Kocakum Plajı, yerleşim yerlerine yakın olması nedeniyle çok küçük bir plaj alanına sahiptir. Kocakum Plajı’nın sol kısmında teknelere ait olan park yer vardır. 

Korsan Plajı

Karaburun’a bağlı Mordoğan’da yer alan Korsan Plajı’nın plaj alanı çok küçüktür. Korsan Plajı’nın yan bölümünde özel işletmeler hizmet vermektedir. Denizi temizdir ve plaj alanının küçük olmasından dolayı tatil dönemlerinde erken gidilmesi halinde yer bulunabilir. 

Sulucadere Plajı

Karaburun ilçesine bağlı Mordoğan bölgesinde bulunan Sulucadere Plajı, ücretsiz bir plajdır. Denizi ve plaj alanında taşlar bulunan Sulucadere Plajı’nda deniz ayakkabısı kullanmak gerekmektedir. 

Manal Koyu

Mordoğan plajları ve koyları 2024 listesi ve Mordoğan’da denize girilecek yerler 2024 listesi içerisinde en çok tercih edilen plaj olan Manal Koyu, Karaburun’a bağlı Mordoğan mevkiinde bulunmaktadır. 

Beyaz Kayalar

Beyaz Kayalar, Karaburun ilçesinin Mordoğan bölgesinde bulunmaktadır. Beyaz Kayalar’ın denizi çok güzeldir ve pırıl, pırıl harika bir güzelliğe sahiptir. Beyaz Kayalar’da deniz suyu sıcaklığı 25 derecelere kadar çıkabilmektedir. 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.