Mobil Kütüphane Yaz Tatilinde de Miniklerle Bir Araya Geliyor!

KÜLTÜR 29.07.2024 - 21:06, Güncelleme: 29.07.2024 - 21:06
 

Mobil Kütüphane Yaz Tatilinde de Miniklerle Bir Araya Geliyor!

Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi’nde çocuklarla bir araya geldi. Çeşitli etkinliklerle hem eğlenen hem öğrenen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Sosyal belediyecilik kapsamında faaliyetlerini artırarak sürdüren ve vatandaşlarla iç içe olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çocuklara yönelik örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, yaz tatilinde de şehrin çeşitli noktalarında miniklerle buluşmaya devam ediyor. Özellikle kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret ederek çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yeni durağı; Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi oldu. Masal saati, yüz boyama, puzzle, satranç ve boyama gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde yüzlerce çocuğa çeşitli kitap ve dergiler de hediye edildi. Mobil Çocuk Kütüphanesi’ni ve gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiklerini ifade eden çocuklar, Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yaz tatili boyunca da şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.
Büyükşehir Belediyesinin Mobil Çocuk Kütüphanesi; Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi’nde çocuklarla bir araya geldi. Çeşitli etkinliklerle hem eğlenen hem öğrenen çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Sosyal belediyecilik kapsamında faaliyetlerini artırarak sürdüren ve vatandaşlarla iç içe olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çocuklara yönelik örnek projesi Mobil Çocuk Kütüphanesi, yaz tatilinde de şehrin çeşitli noktalarında miniklerle buluşmaya devam ediyor.

Özellikle kırsal kesimlerdeki mahalleleri ziyaret ederek çocukları kitaplarla buluşturan Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yeni durağı; Onikişubat’ta Yedikuyular bölgesi ve Ilıca ile Pazarcık’ın Büyüknacar Mahallesi oldu.

Masal saati, yüz boyama, puzzle, satranç ve boyama gibi birbirinden eğlenceli ve öğretici etkinliklerin gerçekleştirildiği ziyaretlerde yüzlerce çocuğa çeşitli kitap ve dergiler de hediye edildi.

Mobil Çocuk Kütüphanesi’ni ve gerçekleştirilen etkinlikleri çok beğendiklerini ifade eden çocuklar, Büyükşehir Belediyesi ve Mobil Çocuk Kütüphanesi ekibine teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, Mobil Çocuk Kütüphanesi’nin yaz tatili boyunca da şehrin farklı noktalarında çocuklarla bir araya gelmeye devam edeceği belirtildi.

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.