Milyonlarca Lira Harcandı, Uçak İnemiyor!

POLİTİKA 31.01.2020 - 14:51, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:34
 

Milyonlarca Lira Harcandı, Uçak İnemiyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlıya reva görülen çifte standardı sert bir dille eleştirerek, Gaziantep Havalimanına ILS GP sistemi takılırken, Kahramanmaraş Havalimanına neden takılmadığını sordu.

CHP’nin Atom Karınca lakaplı çalışkan vekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlının hakkını savunmaya devam ediyor.   Ali Öztunç, son olarak uzun süredir çözüm bekleyen havalimanı sorunlarına dair bir basın açıklaması yaptı. Öztunç açıklamasında, “Kahramanmaraş Havaalanında uçakların yüksekliğini, hızını ve yerini belirlemek için kullanılan GPS’de yaşanan sorunlar nedeniyle çok sayıda uçak pisti pas geçmek zorunda kalmaktadır. Milyonlarca lira harcanarak yapılan havaalanına uçaklar inememektedir. Şehrimize gelmek isteyen yurttaşlar, çoğu zaman Kahramanmaraş havaalanına inemeyen uçaklar nedeniyle Gaziantep Havalimanı’na mecburi iniş yapmak zorunda kalmaktadır” dedi.   Yan yana yer alan iki ildeki farklı uygulamaya dikkat çeken Öztunç, “Gaziantep Havalimanı ILS GP sistemi olumsuz hava koşullarının yaşandığı günlerde uçuş trafiğinin aksamaması ve uçakların sorunsuz inebilmesi için yenilenmesine rağmen, uçakların inemediği Kahramanmaraş Havaalanı için hiç bir şey yapılmamıştır “ ifadelerini kullandı.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlıya reva görülen çifte standardı sert bir dille eleştirerek, Gaziantep Havalimanına ILS GP sistemi takılırken, Kahramanmaraş Havalimanına neden takılmadığını sordu.

CHP’nin Atom Karınca lakaplı çalışkan vekili Ali Öztunç, Kahramanmaraşlının hakkını savunmaya devam ediyor.

 

Ali Öztunç, son olarak uzun süredir çözüm bekleyen havalimanı sorunlarına dair bir basın açıklaması yaptı. Öztunç açıklamasında, “Kahramanmaraş Havaalanında uçakların yüksekliğini, hızını ve yerini belirlemek için kullanılan GPS’de yaşanan sorunlar nedeniyle çok sayıda uçak pisti pas geçmek zorunda kalmaktadır. Milyonlarca lira harcanarak yapılan havaalanına uçaklar inememektedir. Şehrimize gelmek isteyen yurttaşlar, çoğu zaman Kahramanmaraş havaalanına inemeyen uçaklar nedeniyle Gaziantep Havalimanı’na mecburi iniş yapmak zorunda kalmaktadır” dedi.

 

Yan yana yer alan iki ildeki farklı uygulamaya dikkat çeken Öztunç, “Gaziantep Havalimanı ILS GP sistemi olumsuz hava koşullarının yaşandığı günlerde uçuş trafiğinin aksamaması ve uçakların sorunsuz inebilmesi için yenilenmesine rağmen, uçakların inemediği Kahramanmaraş Havaalanı için hiç bir şey yapılmamıştır “ ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.