Milli Savunma Bakanlığına 30 binden fazla personel alımı yapıyor!

AKTÜEL 27.03.2023 - 17:35, Güncelleme: 29.03.2023 - 13:55
 

Milli Savunma Bakanlığına 30 binden fazla personel alımı yapıyor!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapılacağını belirtti. İşte detaylar…

Milli Savunma Bakanlığına personel alımı süreci başladığı belirtilerek 2 Nisan'da askeri öğrenci aday belirleme sınavı ve öğrenci alımına yönelik çalışmaların başlayacağı ifade edildi. Ayrıca mülakatların Haziran ayında yapılacağını ifade edildi. Personel alımları hakkında Bakan Akar açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamalarında Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacaklarını belirtti ve sürecin başladığını uygulamaların devam ettiğini bildirdi.   
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bu yıl 30 bin 62 personel alımı yapılacağını belirtti. İşte detaylar…

Milli Savunma Bakanlığına personel alımı süreci başladığı belirtilerek 2 Nisan'da askeri öğrenci aday belirleme sınavı ve öğrenci alımına yönelik çalışmaların başlayacağı ifade edildi.

Ayrıca mülakatların Haziran ayında yapılacağını ifade edildi.

Personel alımları hakkında Bakan Akar açıklama yaptı. Bakan Akar açıklamalarında Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacaklarını belirtti ve sürecin başladığını uygulamaların devam ettiğini bildirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.