Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcıları Değişti!

EĞİTİM 15.04.2021 - 19:00, Güncelleme: 30.06.2021 - 18:35
 

Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür Yardımcıları Değişti!

Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür yardımcıları arasında bazı değişiklik yapıldı.

Yıllardır başarılı bir şekilde İl Millî Eğitim Müdürlüğünde şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak değişik bölümlerde çalışan Ahmet Akküncü şube müdürlüğüne geçerken, Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi Araştırmacı oldu.   Müdür yardımcılığından boşalan yerlere de daha önce Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlü görevinde bulunan Akif Bulut ve Şube Müdürü Önder Erdem Gökşen getirildi.
Kahramanmaraş İl Millî Eğitim Müdürlüğünde Müdür yardımcıları arasında bazı değişiklik yapıldı.

Yıllardır başarılı bir şekilde İl Millî Eğitim Müdürlüğünde şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı olarak değişik bölümlerde çalışan Ahmet Akküncü şube müdürlüğüne geçerken, Müdür Yardımcısı Sıddık Şirikçi Araştırmacı oldu.

 

Müdür yardımcılığından boşalan yerlere de daha önce Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürlü görevinde bulunan Akif Bulut ve Şube Müdürü Önder Erdem Gökşen getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.