Milli Eğitim Bakanlığı'nda okul kıyafeti kararı!

EĞİTİM 21.08.2023 - 22:55, Güncelleme: 23.08.2023 - 21:32
 

Milli Eğitim Bakanlığı'nda okul kıyafeti kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. işte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. işte detaylar... Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-24 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri yayımladı. Bakanlığın aldığı kararlara göre, velilere maddi külfet olmaması için, zaruri haller haricinde okul kıyafetleri değişmeyecek. Obeziteye karşı öğrencilere her gün düzenli olarak kültürfizik hareketi yaptırılacak. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin imzasıyla illere gönderilen genelgeye göre, Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda yeni eğitim ve öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak. Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamındaki faaliyetler için il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerince gerekli tedbirler alınacak ve planlanan çalışmaların zamanında uygulanması sağlanacak.  
Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. işte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. işte detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-24 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri yayımladı. Bakanlığın aldığı kararlara göre, velilere maddi külfet olmaması için, zaruri haller haricinde okul kıyafetleri değişmeyecek. Obeziteye karşı öğrencilere her gün düzenli olarak kültürfizik hareketi yaptırılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin tedbirleri belirledi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin imzasıyla illere gönderilen genelgeye göre, Bakanlığa bağlı okul ve kurumlarda yeni eğitim ve öğretim yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi günü başlayacak.

Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamındaki faaliyetler için il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerince gerekli tedbirler alınacak ve planlanan çalışmaların zamanında uygulanması sağlanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.