Milletvekili Sezal, Yaralarımızı sarmak için çaba sarf ediyoruz!

POLİTİKA 14.02.2023 - 11:23, Güncelleme: 14.02.2023 - 11:23
 

Milletvekili Sezal, Yaralarımızı sarmak için çaba sarf ediyoruz!

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili M. Cihat Sezal, 12 Şubat günü sosyal medya hesabından bir video yayımladı.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili M. Cihat Sezal, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ilk gününden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor. Sezal, “Büyük afetin üzerinden bir hafta geçti, devletimiz milletimiz elbirliğiyle bir çaba sarf ediyor. Yaralarımızı sarmak için çaba sarf ediyoruz. Bugünde şehrimizin 12 Şubat kurtuluş günü. Bugünün yaraların sarma günü için bir vesile olmasını diliyorum. Çok zor bir süreç, çok zor zaman. Maalesef hepimiz eşimizi, dostumuzu kaybettik. Hepimizin işi zor. Deprem bölgelerini ayağa kaldırmak için mücadele edeceğiz. Yakınlarını kaybeden herkese sabırlar diliyorum. Lütfen birliğimiz beraberliğimiz bozmadan bu süreci atlatalım.” İfadelerine yer verdi. 
Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili M. Cihat Sezal, 12 Şubat günü sosyal medya hesabından bir video yayımladı.

Ak Parti Kahramanmaraş milletvekili M. Cihat Sezal, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ilk gününden itibaren Afet Koordinasyon Merkezinde, vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Sezal, “Büyük afetin üzerinden bir hafta geçti, devletimiz milletimiz elbirliğiyle bir çaba sarf ediyor. Yaralarımızı sarmak için çaba sarf ediyoruz. Bugünde şehrimizin 12 Şubat kurtuluş günü. Bugünün yaraların sarma günü için bir vesile olmasını diliyorum. Çok zor bir süreç, çok zor zaman. Maalesef hepimiz eşimizi, dostumuzu kaybettik. Hepimizin işi zor. Deprem bölgelerini ayağa kaldırmak için mücadele edeceğiz. Yakınlarını kaybeden herkese sabırlar diliyorum. Lütfen birliğimiz beraberliğimiz bozmadan bu süreci atlatalım.” İfadelerine yer verdi. 

K.Maraş HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve fisiltihaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.